Most már hivatalos: szeptember 7-én lesz az iPhone 7 event

HusztiD 2016.08.29. 19:09 Apple Watch, iPhone, Kiemelt hírek 2 hozzászólás 1 253

nategorby_2016-aug-29

Nem sokkal ezelőtt az Apple kiküldte a hivatalos meghívókat a szeptember 7-i iPhone eventre. Mint az ilyenkor szokás, egy remek, sokszínű meghívót kaptak a szerencsések, ami ugyan sokat nem árul el. Az esemény a San Franciscóban lévő Bill Graham Civic Center-ben lesz reggel 10 órakor, ami számunkra magyar idő szerint este 7 órát jelent.

Mit várhatunk? Egyértelmű, hogy miről fog szólni a jövő heti esemény: az új iPhone modellekről. Korábbi pletykák szerint az idei készülékeket iPhone 7-nek fogják hívni, de nem olyan régen felmerült az iPhone 6SE egyaránt. Reméljük, hogy a pletykákkal ellentétben egy sokkal nagyobb mértékű frissítést kapunk, mint ahogyan azt jelenleg várnánk. A dupla kamera mellett debütál az A10-es processzor, valamint az eddigi híresztelések szerint a vízállóságra egyaránt rágyúr az Apple. Nem utolsó sorban pedig bemutatkozhat az új Touch ID, ami elvileg nyomásérzékeny lesz, de a vadabb pletykák szerint egyenesen a kijelzőbe lesz integrálva az ujjlenyomat olvasó.

Ezen felül esélyes, hogy bemutatásra kerülnek a második generációs Apple Watch modellek, hiszen ahogy beszámoltunk, az elmúlt hétvége folyamán hiánycikknek számított. Elvileg megnövekedett üzemidővel és beépített GPS chippel kerül piacra az új okosóra. Ugyan sokat nem tudunk az új készülékről, de a napvilágot látott szóbeszédek alapján különösebb dizájnbéli változásra nem kell számítanunk, hiszen kisebb ráncfelvarrásokat kap.

Végül bemutatásra kerülhetnek a 2016-os MacBook Pro és egyéb Mac modellek, de erre azért még ne vegyünk mérget, hiszen az utóbbi évek folyamán nem igazán volt rá példa, hogy egy iPhone eventen jelentsék be a Mac újdonságokat.

Az eseményt mi is közvetíteni fogjuk, nem mellesleg a már megszokottak szerint akár az Apple oldaláról egyenesen streamelhettek!

Maradjatok velünk, jövő héten találkozunk a megadott időben!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

2 hozzászólás

  1. iRon242 - 2016.08.30. 07:48

    Úgy pontosabb lenne, hogy szeptember 7-én lesz a következő Apple Event, amin várhatóan bemutatják az új iPhone modellt.

  2. GyurmaBone - 2016.08.31. 19:27

    Jó ez így! ;)

Szólj hozzá Te is!