Megérkezett az iOS 10 beta 8 és a tvOS 10 beta 7

HusztiD 2016.08.27. 15:30 iOS, Kiemelt hírek 3 hozzászólás 566

ios-10-wide.0.0

Úgy tűnik, hogy az utóbbi két hétben leginkább a hétvégi frissítésre állt át az Apple, ugyanis egy héttel ezelőtt jelent meg az iOS 10 hetedik béta verziója, melyet most hét nappal később a nyolcadik követ, ami mellé még egy tvOS 10 beta 7-et is kaptak az illetékesek.

A fejlesztők számára a nyolcadik béta már a jól megszokott over-the-air módon érhető el, akárcsak az elődök. Az Apple nem mellékelt leírást a mostani kiadáshoz, így hogy pontosan min csiszoltak, azt egyelőre nem tudni. Új funkciók nincsenek, így feltehetően apróbb hibákat javítottak ki. Apropó, a publikus béta programban résztvevők számára mostantól elérhető a hetedik béta, így aki még nem szedte volna le, az most megteheti!

A tvOS 10 hetedik bétáját egyelőre szintén csak a fejlesztők érhetik el, s az iOS 10-hez hasonlóan, itt sem kaptunk bővebb leírást, hogy mit eszközöltek az Apple programozói. Sajnos ezúttal nem kaptunk macOS Sierra, sem pedig watchOS 3 bétát.

Nem tudott, hogy az Apple meddig kívánja elhúzni a béta kiadásokat, azonban az elmúlt évek folyamán a legtöbb esetben a beta 6 vagy 7 után már kiadták a Golden Master változatot. Mivel jövő héten már szeptember, így már csak arra várunk, hogy az Apple bejelentse az iPhone eventet. Amint ez megtörténik, akkor biztosak lehetünk benne, hogy azután nem sokkal már megérkeznek az operációs rendszerek GM változatai. Reméljük, hogy erre még szeptember első felében sor kerül.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

3 hozzászólás

  1. Henderson - 2016.08.27. 15:38

    Majd az IOS beta 600-nal szoljatok legkozelebb…

  2. Alnus - 2016.08.27. 22:53

    Itt egy nesze semmi fogd meg jól cikk.

  3. Lackó - 2016.08.28. 08:44

    Alnus
    Hozzádzólásod elgondolkodtatott.
    “Itt egy nesze semmi, fogd meg jól cikk”

    Amennyiben nincs ez a cikk, vagy ilyen cikkek, hogy mások sem találnak semmi újítást az adott verzióban, akkor enne Engem a fene, hogy mi került bele.

    Így számomra is nyugtázták, hogy ez csak egy ráncfelvarrás, finomítás.

    Kellenek az ilyen cikkek is…..

Szólj hozzá Te is!