Újabb hintéseket találtak a jövőbeli Mac-eket illetően a macOS Sierra bétáiban

HusztiD 2016.08.25. 14:55 Mac, OS X 0 db 283

macbook-pro-concept

Eddig ismeretlen újdonságokra bukkantak a macOS Sierra bétáinak a kódsorai között, amely a következő Mac frissítésekre enged következtetni. A hozzáértő programozók az úgynevezett második generációs USB 3.1 szabványt vélték felfedezni, amely immáron 10 Gb/s adatátvitelre képes, amely pont a duplája annak, mint amire a jelenlegi generáció képes.

Mint az köztudott, az Apple szereti, ha mindig a legfrissebb szabvány van a gépeiben, legyen szó akár USB-ről vagy a Thunderbolt-ról, hiszen mindig maximalizálják a sebességet. Kis hintések ezek, de legalább most már tudjuk, hogy a közeljövőben megjelenő Mac-ek már az új generációs USB 3.1 és Thunderbolt szabvánnyal fognak érkezni. Egyedül már csak az a kérdés, hogy mikor érkeznek, hiszen idén még csak a mezei MacBook szériát frissítette az Apple. Feltehetően az elkövetkezendő 2-3 hónapban sor kerül a frissítésre, valamint bizonyos pletykák szerint még egy külön event-et is szentelhet rájuk a kaliforniai vállalat.

Korábban egyébként voltak olyan pletykák, hogy a 2016-os MacBook Pro modellek OLED érintőfelülettel érkeznek, ami mellett Touch ID-t egyaránt kapnak a notik. Hogy ez mennyire lesz igaz vagy sem, azt reméljük hamarosan megtudjuk. Az biztos, hogy ha ezeket bevezetné az Apple, akkor idén nagyot robbantanának a laptopjaikkal!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!