iPhone 6SE – valóban ezt kapjuk az iPhone 7 helyett?

HusztiD 2016.08.25. 10:25 iPhone 0 db 1 590

iphone-6se

A kérdésre a válasz nem olyan egyszerű, hiszen az elmúlt órák folyamán új képek szivárogtak ki a nemsokára bemutatásra kerülő új iPhone dobozáról. Természetesen a legújabb képek egyenesen Ázsiából származnak, hitelességüket pedig erős homály fedi.

Az elmúlt évek folyamán ugyan mindig találkoztunk hasonlók fotókkal, hiszen a megjelenés előtt mindig kiszivárogtak a képek a telefonról, vagy annak a dobozáról. Ezúttal az utóbbi történt, s ez alapján elmondható, hogy az új telefont iPhone 6SE-nek fogják hívni. Már persze akkor, amennyiben valóban hitelesek a képek.

Korábban volt egy olyan pletyka, hogy az Apple 3 éves iPhone frissítési ciklusra áll át. Amennyiben ez igaz, akkor idén csak egy felturbózott 6s modellt kapunk, míg jövőre magát a hetes modellt. Ha mindezek helytállóak, akkor egyáltalán nem kizárt, hogy iPhone 6SE lesz az új telefon neve, hiszen az iPhone 6ss valahogy nem nagyon állná meg a helyét.

iphone-6se1

Az, hogy a valós csomagolást látjuk-e az alábbi képeken vagy sem, azt biztosra nem tudjuk. Bizonyos források szerint hamisak az alábbi felvételek, s csupán figyelemfelkeltésre alkalmasak.

Ha minden jól megy, akkor szeptember első felében az Apple bejelenti az idei csúcsmodelleket. Hogy valóban 6SE vagy 7 lesz a telefon neve, azt csak ekkor fogjuk biztosra tudni. Reméljük, hogy napokon belül kiküldik a meghívókat az almások a szeptemberi keynote-ra, hiszen abból már megtudhatjuk, hogy pontosan mikor jelentik be az új készülékeket.

Ami végül számítani fog, az nem az, hogy hogyan nevezik el a telefont, hanem hogy milyen újdonságokkal érkeznek a telefonok. Reméljük, hogy idén sem lesz okunk a panaszra!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!