Jelentős változások zajlanak az Apple-nél

HusztiD 2016.08.24. 10:14 Apple, Kiemelt hírek 0 db 426

apple-store

A tűzhöz közel álló források szerint az elmúlt napok folyamán az Apple vezetői olyan új döntéseket hoztak meg, amelyek által némileg átalakítják a boltjaikat. Mint azt jól tudjuk, amióta Angela Ahrendts csatlakozott az almásokhoz, azóta nem csak folyamatos, de ígéretes változások történtek az Apple Store-okat illetően, hiszen úgymond életet  vitt az üzletekbe.

A legújabb hírek szerint mostantól az almások nem Apple Store-nak hívják a boltjaikat, hanem simán csak Apple-nek. Érdekesen hangzik a felvetés, azonban mostantól ez fog érvénybe lépni, ami őszintén megvallva kissé szokatlan lesz. Mondjuk valahol érthető, hiszen ha megnézzük a nagyobb világmárkákat, akkor azok üzleteinél sincsenek “Store” kifejezések.

A másik újdonság, hogy 2017 februárjától három új pozíciót hirdetnek meg az almások a saját üzleteikben. Az egyik a Pro megnevezésű top eladói pozíció lesz, akik az átlag feletti teljesítménnyel rendelkeznek. Másik szint a Creative Pro, ami a nevéből adandóan a legkreatívabb dolgozókat fogja magában rejteni. Végül pedig lesz Technical Expert pozíció egyaránt, ahová leginkább a technikai specialistákat fogják átvenni.

Apróbb, azonban mégsem jelentéktelen változások ezek, hiszen az utóbbi időben az Apple egy teljesen más, új fordulatot vett az üzleteiket illetően. Hogy az új pozíciók bevezetése mennyire fogja elősegíteni a boltok működését, az még csak a jövő titka. Mindenesetre az látszik, hogy az Apple jelenleg nagyobb erőket fektet a boltjaikba, mint eddig bármikor.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!