Újabb érdekességek az iPhone 7-ről; szeptemberben jön az Apple Watch 2 – mi történt a héten?

HusztiD 2016.08.21. 15:25 Apple, Kiemelt hírek 0 db 1 108

Újabb hét, újabb érdekes hírek. Az elmúlt napok folyamán sok érdekes hírünk volt, melyek közül kiválogattuk a legjobbakat és összeszedtük azokat.

27902153242_390ba151d1_b

Elvileg szeptember 23-án érkeznek az iPhone 7 modellek

Lassan várható, hogy az Apple hivatalosan bejelentse, hogy idén mikor tartják meg a szokásos szeptemberi iPhone event-et. Mivel az utóbbi évek alapján mindig szeptember elején ejtették meg a rendezvényt, így várhatóan idén sem lesz másképp, s feltehetően augusztus utolsó napjaiban kiküldik a hivatalos meghívókat.

27531261362_7f6009cd3b_b

Bővebben itt.

Ha Apple Watch vásárláson töröd a fejed, akkor érdemes várnod egy keveset

Az első generációs Apple Watch modelleket még 2015 áprilisában adta ki az Apple, majd az azt követő hónapok folyamán egyre több országban vált elérhetővé. Azóta a kaliforniaiak egy rakás új szíjat adtak ki az órához, azonban hivatalosan egyelőre nem került sor a második generáció bemutatására.

applewatch_hero_2x

Bővebben itt.

KGI: jövőre érkezik egy 10,5 colos iPad Pro

Napjaink kedvenc Apple elemzője, Ming-Chi Kuo szerint az Apple jövőre teljesen felfrissíti az iPad vonalat. Szerinte az almások 2017 folyamán három darab iPad Prót fognak piacra dobni. Lesz az eredeti, 12,9 colos tablet, érkezik az új 9,7-es gép, valamint egy teljesen új, 10,5 col méretű modellt egyaránt bemutatnak.

ipad-pro

Bővebben itt.

Négy éven belül megduplázódik az App Store

A Sensor Tower jóvoltából készült egy nagyon érdekfeszítő felmérés az App Store-t illetően. Mint azt nagyon jól tudjuk, az Apple digitális áruháza nagy sikernek örvend az iOS felhasználók körében, hiszen jóformán minden alkalmazást megtalálhatunk, kezdve a különféle játékoktól a hasznosabbnál hasznosabb kiegészítőkig.

app-store-2020-hero

Bővebben itt.

LTE helyett egyelőre beépített GPS lesz az Apple Watch 2-ben

A Bloomberg egy új beszámolója szerint nem igen esélyes, hogy a második generációs Apple Watch-ban lesz bármiféle cellularos technológia. Ugyebár hetekkel ezelőtt voltak pletykák, melyek azt állították, hogy a beépített GPS mellett LTE chip lesz az órában, de úgy tűnik, hogy a cellular féle konnektivitástól egyelőre elköszönhetünk.

Apple-Watch-2

Bővebben itt.

További érdekességek

A hét elején jött a hír, mely szerint Irán mégsem tiltja ki az iPhone-t, majd beszámoltunk, hogy egy vállalat rákontrázott az Apple-re, hiszen a felfedezett hibákért jóval többet fizetnek. Nem sokkal később megjelentek a hatodik béták, majd kiderült, hogy milyen limitált kiadású szíjjakkal állt elő az Apple az olimpiára.  Volt egy érdekes javaslat/felmérés, mely szerint milliomos lennél, ha gyereknevelés helyett AAPL-be fektetnél, valamint bemutattuk a klónok háborúját egyaránt.

iphone-6s-camera-640x322

A hét második felében beszámoltunk, hogy mostantól teljesen hulladékmentesen dolgoznak az Apple beszállítói, valamint a Microsoft kiadta legújabb reklámját, melyben az Apple vérét szívja. Jött egy hír, mely szerint mégsem iPhone 7 Pro lesz az új csúcsmodell neve, valamint kaptunk egy úgy videót, melyben a Google is az Apple-t szapulja. Végezetül felcsillant a remény, hogy a 4,7 colos iPhone 7 modell egyaránt megkaphatja az optikai képstabilizátort, illetve mint derült égből a villámcsapás, úgy érkezett meg az iOS 10 hetedik bétája.

Ezúttal ezek voltak a harmincharmadik hét legérdekesebb hírei. Mivel az Apple már kiadta az iOS 10 7 bétáját, így várhatóan hamarosan kiadják a GM változatot egyaránt. Azonban, hogy addig lesznek-e még újabb béták, az egyelőre nem tudott. Legyünk türelemmel, hiszen már nyakunkon a szeptember, amikor is kiadásra kerülnek a szoftverek, valamint bemutatásra kerülnek az új iPhone és remélhetően Apple Watch modellek.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!