Elvileg szeptember 23-án érkeznek az iPhone 7 modellek

HusztiD 2016.08.17. 10:25 iPhone, Kiemelt hírek 0 db 1 306

27021490093_0777fc173c_b

Lassan várható, hogy az Apple hivatalosan bejelentse, hogy idén mikor tartják meg a szokásos szeptemberi iPhone event-et. Mivel az utóbbi évek alapján mindig szeptember elején ejtették meg a rendezvényt, így várhatóan idén sem lesz másképp, s feltehetően augusztus utolsó napjaiban kiküldik a hivatalos meghívókat.

Az AT&T által kiszivárgott egy új információ, amely arra adhat utalást, hogy mikortól válik előrendelhetővé maga a telefon, illetve melyik nap jelenik meg. A rendelkezésre álló információk szerint a szolgáltató szeptember 9-re és 23-ra új beosztást készített. Mint tudjuk, amikor egy-egy szolgáltatónál nagyobb változások vannak szeptemberben, akkor az már előzetes jelet adhat az aktuális iPhone-ok kapcsán.

Ha ezekre alapozunk, akkor szeptember 9-én válnak előrendelhetővé az új iPhone modellek, rá két hétre pedig hivatalosan megvásárolhatóak lesznek. Ha mindez igaz, akkor az Apple feltehetően a szeptember 9-i héten jelentheti be az új csúcskészülékeit. Mivel általában hét elejére teszik az eseményt, így nem kizárt, hogy ugyanezen hét hétfői, vagy keddi napján lesz a keynote.

Érdemes megjegyezni, hogy 2012-től, vagyis az iPhone 5 megjelenésétől tartja az iPhone bemutatókat szeptemberben az Apple. Anno 2014 folyamán szeptember 12-én vált előrendelhetővé az iPhone 6, 19-től pedig az első körös országokban jelent meg elsőnek. Ha a tavaly piacra dobott 6s modelleket nézzük, akkor ott szeptember 12 volt az előrendelés dátuma, míg a megjelenésé 25-e.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!