Limitált kiadású Apple Watch szíjakkal támogatja az olimpikonokat az Apple

HusztiD 2016.08.16. 14:55 Apple Watch 0 db 315

apple-watch-bands-02

Annak ellenére, hogy az Apple nem hivatalos szponzora a 2016-os riói olimpiának, mégis eléggé ötletes dologra szánták el maguknak. A kaliforniai vállalat az esemény alkalmával új limitált szériás Apple Watch szíjakkal állt elő, melyben a rendezvényen résztvevő országok mindegyik zászlaja visszaköszön.

A rajongók számára a Rióban lévő Apple Store-ban már ugyan megvásárolhatók ezek a limitált kiadású szíjak, azonban a legújabb beszámolók szerint az almások ingyen osztogatják az atléták számára ezeket a kiegészítőket. Mi több, az iPhone-ticker beszámolója szerint a dobogós olimpikonok akár két szíjat kaphatnak.

Nyilvánvalóan az Apple így próbál kisebb fajta reklámot csinálni magának. A Samsung már régóta hivatalos szponzora az olimpiai játékoknak, ami által minden egyéb márkát le kell takarni. Bizonyára ti is láttátok már, hogy sok olimpikon, aki mondjuk egy iPhone-t használ, annak le kell fednie a telefonon lévő logót, ugyanis a szponzoráció keretein belül nem megengedett annak mutatása.

A hivatalos információk szerint a limitált szíjak kizárólag a VillageMall-ban található Apple Store-ban vásárolhatóak meg és már-már kifogyóban vannak a készletek. Sajnos más országokban és boltokban nem lesznek elérhetőek a kiegészítők, de aki mondjuk egy ilyenre vágyna, az talán sikerrel járhat az Ebay-en.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!