Közel a vég: az Apple kiadta a hatodik bétákat

HusztiD 2016.08.16. 10:25 iOS, Kiemelt hírek, OS X 2 db 512

ios-10-wide.0.0

Hat nappal azután, hogy az Apple hivatalosan elérhetővé tette a legutolsó, ötödik béta szoftvereket, a fejlesztők számára kiadták a hatodik kiadásokat. Ahogyan megszokhattuk, az iOS 10, macOS Sierra, tvOS 10 és watchOS 3 egyaránt tiszteletét tette, melyeket a már jól megszokott over-the-air módszerrel frissíthetnek az erre jogosultak.

Sajnálatos módon a hivatalos információk egyelőre nem rendelkeznek pontos leírással, hogy milyen újítások történtek. Nyilván ez azért van, mivel az almások már minden létező új funkciót belepakoltak a rendszerekbe, így most már leginkább az apróbb hibajavításokra, valamint a teljesítménybeli javulásokra gyúrtak rá.

Egyelőre nem tudott, hogy az Apple meddig megy el a bétákkal. Általában a hatodik, nagyon maximum a hetedik kiadás után mindig megérkezik a Golden Master változat, így remélhetően hamarosan erre is sor kerül. Ha tippelni kellene, akkor feltehetően szeptember első hetében érkezik majd az iOS 10 és annak testvérei.

Aki pedig részt vesz a publikus béta teszt programban, azoknak jó hír, hogy mostantól az ötödik kiadások egyaránt elérhetőek számukra, így bárki nyugodtan frissíthet.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Hozzászólások száma: 2 db

  1. Géza - 2016.08.17. 14:57

    Fenn van a beta 3 óta az IOS 10.
    Nagyon tetszik. Stabil, gyors.
    Csak egy dolgot említenék meg ami eddig nagyon zavart. Egy fénykép elkészítése után pár másodpercen belül felkerül a kép az icloudba és max 10 mp. múlva már le is szinkronizálja a fotók alkamazásba az Os x-re.

  2. G - 2016.08.17. 15:43

    Ez miért baj?

Szólj hozzá Te is!