Ha Apple Watch vásárláson töröd a fejed, akkor érdemes várnod egy keveset

HusztiD 2016.08.15. 10:25 Apple Watch, Kiemelt hírek 1 db 875

applewatch_hero_2x

Az első generációs Apple Watch modelleket még 2015 áprilisában adta ki az Apple, majd az azt követő hónapok folyamán egyre több országban vált elérhetővé. Azóta a kaliforniaiak egy rakás új szíjat adtak ki az órához, azonban hivatalosan egyelőre nem került sor a második generáció bemutatására.

Ha jelenleg megnézzük az Apple magyar, vagy akár külföldi oldalain az okosórát, akkor láthatjuk, hogy sok modell jelenleg nincs készleten. Illetve vannak olyan varriációk, melyekre 4-6 hetes szállítási időt vállalnak. Az eddigi tapasztalatok alapján a kaliforniai vállalat akkor csinál így bizonyos termékeivel, mikor kivezetik azt, hiszen rá nem sokra általában bejelentik az új modelleket.

Természetesen ennek apropóját a külföldi oldalak már felkapták, s nagyon azt saccolják, hogy hamarosan bemutatásra kerül a második generáció. Ha azt nézzük, akkor az elmúlt hetek, vagy akár hónapok folyamán nem egy olyan pletyka volt, amely azt állította, hogy szeptemberben, az új iPhone 7-tel karöltve mutatja be az Apple a második generációs okosórát.

Jelen állás szerint már feltehetően nem sok darabot fognak leszállítani az almások, lehet, hogy már csak az utolsó készleteket söprik ki. Akik pedig egy Apple Watch vásárlásán hezitálnak, azoknak már mindenféleképpen érdemes megvárniuk szeptember első felét, ugyanis a híresztelések szerint ekkor kerülhet bemutatásra.

Arról egyelőre konkrét információk nincsenek, hogy pontosan milyen lesz az új okosóra. Több pletyka szerint valamivel vékonyabb lesz, illetve akár új szenzor(oka)t is kaphat.

Egy hónap múlva minden kiderül! Ti mit vártok a második generációtól?

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Hozzászólások száma: 1 db

  1. Péter - 2016.08.16. 16:26

    Hogy ne legyen ilyen draga!! De megeis mit varjanak az emberek mikor a felenek nincsen ra penze azt ide mit is irjon ???

Szólj hozzá Te is!