Ilyen lesz az új MacBook Pro; ezeket tudjuk az iPhone 7-ről – mi történt a héten?

HusztiD 2016.08.14. 15:25 Apple, Kiemelt hírek 1 db 686

Ismételten eltelt egy újabb hét, mi pedig ismételten összeszedtük a hét legaktuálisabb híreit. Apropó, azt említettük már, hogy egy héttel közelebb vagyunk az iPhone 7 bejelentéséhez?

iPhone-71-640x336

Újabb infók alapján egyáltalán nem lesz okunk panaszra az új MacBook Pro modelleket illetően

A Bloomberg új infókat közölt a hamarosan megjelenő MacBook Pro modellekről. Ha minden igaz, akkor idén nem lesz panaszunk a felhozatalra, hiszen az Apple egy rakás újdonságot pakol a masinákba a már régóta emlegetett OLED érintőpaneltől kezdve a Touch ID-ig.

macbook-oled-bar

Bővebben itt.

Három helyett két iPhone 7 modellt mutat be az Apple

Egyre közelebb vagyunk az iPhone 7 modellek bemutatásához, ezzel párhuzamosan pedig egyre több pletykát hallhatunk az almások háza tájáról. Korábban volt több olyan szóbeszéd, melyek szerint az Apple 3 telefont mutat be a szeptemberi eventen: a mezei iPhone 7-et, a Pluszt és a Prót.

27724433200_7ac0fccd7c_b

Bővebben itt.

Angliában és az USA-ban bekebelezte a Galaxy S7 eladásokat az Apple

A Kantar Worldpanel egy új felmérése rámutatott, hogy milyen volt az iOS megoszlása az Amerikai Egyesült Államokban, valamint Európa nagyobb országaiban az áprilistól júniusig tartó időszakban. Mint azt a Q3-as pénzügyi beszámolóból megtudhattuk, az előző éves adatokhoz képest nem igazán remekelt az Apple, de ettől függetlenül az iOS téren már egy kicsit másabb a helyzet.

kantar

Bővebben itt.

Ming-Chi Kuo: minden tekintetben jobb lesz a második generációs Apple Watch

Viszonylag rég hallatott magáról a KGI hírhedt elemzője, Ming-Chi Kuo, hiszen legutóbb még hónapokkal ezelőtt latolgatta, hogy milyen lehet az iPhone 7. Kedvenc elemzőnk ezúttal az Apple Watch 2-t illetően tippelt, amely elvileg az idei év folyamán, valószínűleg az iPhonhe 7-el karöltve kerül piacra.

38mm-apple-watch-sport-1 (1)

Bővebben itt.

Apple Watch bukkant fel egy Samsung szabadalomban

A Patently Apple az a csapat, akik mindig kiszúrnak valamilyen új és egyben érdekfeszítő szabadalmat, amit az Apple védet le. Ezúttal pedig nem almás szabadalmat sikerült kiszúrniuk, hanem egy olyat, amit az egyik konkurens, a Samsung adott be. És miért érdekes mindez? Mert a koreai vállalat leírásában egy okosórát vázolnak fel, ami kísértetiesen hasonlít egy Apple Watch-ra.

samsung-apple-watch

Bővebben itt.

További érdekességek

A hét legelején beszámoltunk, hogy megérkezett a Spotify újdonsága, ami után új videót kaptunk az épülőfélben lévő Campus 2-ről, valamint a Lightning fülesről is láthattunk egy videót. A Black Hat konferenciát hatalmas pénzösszegeket ajánlott fel az Apple, s ha már biztonság, akkor érdemes vigyázni, hiszen a hackerek ismételten lecsaptak az iOS felhasználókra. Nem sokkal később megérkeztek az új béták, s felröppent egy újabb pletyka az egészség témában.

beta-5-ios-10-features-changes

A hét második felében beszámoltunk az iOS 10 beta 5 újdonságairól, kicsivel később pedig megtudhattuk, hogy min mesterkednek az almások. Végezetül pedig megtudtuk, hogy mostantól hivatalosan kereskedhet megújuló energiával az Apple, majd jött egy felmérés, mely szerint a felhasználók nagyon kicsiny része fog az új telefonokra váltani, valamint megcsodálhattuk, hogy milyen lesz az új Galaxy Note 7,

Ezek jutottak a harminckettedik hétre. Nehéz megmondani, hogy mit várhatunk a következő héten. Ha azt nézzük, akkor az Apple egy hét után adta ki a legutóbbi bétákat, azonban egyáltalán nem biztos, hogy az elkövetkezendő napok folyamán is megkapjuk a legújabbakat. Ami viszont biztos, hogy már sokkalta közelebb vagyunk az iPhone 7 bemutatójához! Várjátok már?

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Hozzászólások száma: 1 db

  1. Tóth Márk - 2016.08.15. 08:31

    Nem

Szólj hozzá Te is!