Három helyett két iPhone 7 modellt mutat be az Apple

HusztiD 2016.08.12. 10:57 iPhone, Kiemelt hírek, Pletykák 3 hozzászólás 1 656

27724433200_7ac0fccd7c_b

Egyre közelebb vagyunk az iPhone 7 modellek bemutatásához, ezzel párhuzamosan pedig egyre több pletykát hallhatunk az almások háza tájáról. Korábban volt több olyan szóbeszéd, melyek szerint az Apple 3 telefont mutat be a szeptemberi eventen: a mezei iPhone 7-et, a Pluszt és a Prót.

A madarak legfrissebb csicsergése alapján a vállalat vezetői szinte az utolsó pillanatban gondolták meg magukat, s az eredetileg tervezett három modell helyett csupán kettőt dobnak piacra. Elviekben azért jutottak erre a döntésre, mivel fölöslegesnek látták az egyik 5,5 colos modellt, hiszen a dupla kamerán és a Smart Connectoron kívül más érdemleges különbséggel nem rendelkezett.

A korábbi híresztelések szerint a Plus és Pro készülék között csupán a kamera volt a különbség: az előbbi egy, míg a második dupla szenzorral rendelkezett volna. Illetve érdemes megemlíteni, hogy korábban volt olyan hír, mely szerint a Próban lett volna Smart Connector, de hogy ez valóban így lesz-e, egyelőre nem tudni. Elvileg beépített akkumulátorral rendelkező tokok használnák ki ezt a fajta csatlakozót.

27021490093_0777fc173c_b

A lényeg, hogy az almások most kaszálták az egyik telefont, így vélhetően a Prót fogják piacra dobni – a hírek szerint az sem kizárt, hogy ennek ellenére Pluszként fogják hívni, akárcsak az elődjét. Amennyiben helytállóak a mostani adatok, akkor a mezei iPhone 7 egy kamerával, míg a nagyobbik testvére duplával fog bemutatkozni.

Hogy pontosan milyen egyéb specifikációval rendelkeznek a telefonok, azt a következő hónap folyamán tudjuk meg.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

3 hozzászólás

  1. Dzsatube - 2016.08.12. 14:41

    Éppen ezt nem szeretem sok gyártóban. Hogy csak a legnagyobb legdrágább, leg nemtudommibb telefon kapja meg a legjobb fícsöröket. Az Apple eddig nem volt ilyen. Az hogy a Plus modellekben OIS volt még szerintem elfogadható volt de most ez. könyörgöm. Ha így lesz én nagyot csalódok az apple-ben

  2. Bigyo - 2016.08.13. 19:10

    Rosszul kozelited meg, hisz az Apple csak draga telefont gyart. Es a meret alapjan az S-nel mar a plusz is mas kameraval rendelkezett mint a kisebb keszulek.

  3. Jakuza - 2016.08.15. 18:32

    Ja de nekem nem kell 5,5″ tepsi bakker csak azért mert abba van az extra .kapja be

Szólj hozzá Te is!