Új egészségügyi készülék várható az Apple-től

HusztiD 2016.08.10. 11:57 Apple Watch, Egyéb 1 db 309

health

Egy meglehetősen ködös kínai forrás szerint az Apple egy új “gyilkos” eszközön dolgozik, ami leginkább az egészség monitorizálására lesz szakosodva. Az Economic Daily News szerint nem csak, hogy egy új ketyerét kapunk, de tovább bővül majd az iPhone egészség funkciója.

A beszámoló szerint az új készülék képes lesz a pulzus mérésre, ami ma már alap dolognak számít, viszont ezen felül olyan funkciók egyaránt elérhetőek lesznek, mint a vércukorszint nyomon követésére. Természetesen erről korábban olvashattunk, hiszen hónapokkal ezelőtt volt egy olyan pletyka, amely szerint a jövőbeli Apple Watch órák egyaránt képesek lesznek a vércukorszint mérésére.

Egyelőre nem tudni, hogy a következő generációs okosóráról van-e szó, vagy egy teljesen új készülékről. Sajnos ennél több nem derült ki, viszont bizonyos feltevések szerint az sem kizárt, hogy olyan új Apple Watch szíjakkal állnak elő a kaliforniaiak, amelyekben új szenzorok vannak, így képes lesz a már említett vércukorszint, vagy mondjuk az oxigén szaturáció mérésére egyaránt.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Hozzászólások száma: 1 db

  1. Alnus - 2016.08.11. 10:47

    Bár csak így lenne, ámen….

Szólj hozzá Te is!