Ezek lesznek az iPhone 7 újdonságai

HusztiD 2016.08.09. 17:55 iPhone, Kiemelt hírek 6 db 1,814

iPhone-71-640x336

A Bloomberg nem olyan rég új információkkal állt elő az iPhone 7-et illetően, hiszen kapcsolatban állnak egy olyan személlyel, akinek lehetősége volt tesztelnie az iPhone 7 prototípusát. A jelenlegi hírek alapján nem csak újragondolt antennacsíkokkal és dupla kamerával érkezik az új telefon, hanem nyomásérzékeny Home gombbal, ami mellé haptic feedback társul.

Korábban már nagyon sokat olvashattunk arról, hogy voltaképp miért jó a dupla szenzoros megoldás, azonban most fény derült a két főbb ismérvére. Az egyik, hogy alacsony fényviszonyok mellett sokkalta szebb felvételek készíthetőek, hiszen a két szenzornak köszönhetően kevésbé zajosodnak a képek. A másik jó tulajdonsága ennek az eljárásnak, hogy ha nagyítunk, akkor sokkalta élesebbek maradnak a képek.

Ez a két tulajdonság pedig bőven elegendő fejlődés lesz a kamera terén, hiszen ha megnézitek, akkor gyenge fényviszonyok mellett bizony igen nehéz jó képeket csinálni a jelenleg piacon lévő modellekkel, valamint ha zoomolni szeretnétek, akkor az nagyon sokat ront a kép minőségén. Elvileg a dupla kamerás megoldás csak az 5,5 colos készüléknél lesz elérhető, a 4,7-esnél marad minden a régi, de ezt azért még ne vegyük biztosra.

E mellet pedig a nyomásérzékeny Home hógomb lesz a másik újdonság, amely szintén új lehetőségeket nyit a felhasználó és az iOS között. Ehhez pedig az Apple által korábban bevezetett haptic feedback fog visszajelezni. Aki használta már az újabb MacBook modelleket, az tudja, hogy mire számíthat az iPhone terén, így nem részleteznénk – illetve majd akkor, ha valóban ezzel a funkcióval kerül piacra.

Végül pedig ez a forrás szintén megerősítette, hogy az Apple bizony könnyes búcsút vesz a 3,5 mm-es jack bemenettől, aminek helyét egy Lightning csatlakozó veszi át, melynek köszönhetően a jobb oldalt megjelenik egy hangszóró a telefonon.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Hozzászólások száma: 6 db

 1. Rendes Milán - 2016.08.09. 19:47

  “Nyomásérzékeny hógomb”???
  Egyre több helyesírási hiba van ezen a szar oldalon…

 2. Bigyo - 2016.08.09. 21:16

  Valtozatosabb lenne ha sokkalta kevesebb sokkalta szo lenne hasznalva.

 3. Ady - 2016.08.09. 23:53

  Ha szar oldal akkor minek nézed ? :)
  Èn személy szerint minden nap elolvasom ezt az oldalt és hasznos információkat találok szóval köszönöm az oldal szerkesztőjének hogy naprakész információkkal rendelkezhetek :)

 4. David - 2016.08.10. 10:15

  Maradok még az 5s nél majd jovore 7S re csere, az már megéri.

 5. H@m! - 2016.08.10. 12:31

  5s-t imadtam!! I6-al elvagyok!! Szerintem nem váltok. A 3D touch se remegtetett meg a váltásra. Talán a 2GB RAM ami jo lehet de ezért nem váltok

 6. BZs - 2016.08.14. 09:16

  Én pl. Azért olvasom ezt a szar oldalt, mert él bennem a remény, hogy ma végre nem csak üres fecsegéssel töltötték meg a szájtot. Napról napra csalódom. De a remény a válasz a kedves, elégedett hozzászólónak!

Szólj hozzá Te is!