Apple Watch bukkant fel egy Samsung szabadalomban

HusztiD 2016.08.08. 17:55 Apple Music, Egyéb, Kiemelt hírek 5 db 293

samsung-apple-watch

A Patently Apple az a csapat, akik mindig kiszúrnak valamilyen új és egyben érdekfeszítő szabadalmat, amit az Apple védet le. Ezúttal pedig nem almás szabadalmat sikerült kiszúrniuk, hanem egy olyat, amit az egyik konkurens, a Samsung adott be. És miért érdekes mindez? Mert a koreai vállalat leírásában egy okosórát vázolnak fel, ami kísértetiesen hasonlít egy Apple Watch-ra.

figure10

Érdemes megnézni az alábbi képeket, hiszen ha alaposan megvizsgáljátok, akkor egy Apple Watch vázlatot fogtok rajta látni. Annyi a különbség, hogy ezt nem az Apple szakemberei vetették papírra, hanem a Samsungé. A napvilágot látott szabadalomban pedig egy olyan nem okosórát, hanem egy hordozható eszközt vázolnak fel, amiben könnyen cserélhetőek a szíjak. Igen, a Samsung ezzel az egyedi ötlettel állt elő, hogy hasonló mód cseréljék a kiegészítőket annak érdekében, hogy még egyedibbé tegyék a végterméket. Íme:


figure11

Mint tudjuk, a Samsung okosórái már egy jó ideje piacon vannak, azonban mégsem arattak vele akkora sikert, hogy befogják az Apple-t. Úgy néz ki, hogy ezúttal ezt is lemásolják, mint ahogyan annyi mindent megtettek az eddigi évek alatt. A kérdés már csak az, hogy mikor lesz ebből szintén per, hiszen ezek után már az is kitelhet a koreaiaktól, hogy pont az Apple Watch miatt fogják beperelni az almásokat. Viccet félretéve: kezd gáz lenni, amit a Samsung művel.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Hozzászólások száma: 5 db

 1. Patrik - 2016.08.08. 19:29

  Undorító egy cég ez a Samsung.

 2. Alnus - 2016.08.08. 22:00

  Szerintem ez csak egy KACSA:)

 3. Lonsdale - 2016.08.08. 23:55

  Az is gáz amit az Apple művel.Mindenkit mindenért perelget,mini meg watch szót akarna levédetni…..Egyébként meg kamu szerintem ez a cikk.Mármint a tartalma.

 4. Ironyjakuza - 2016.08.09. 08:54

  Jó lenne ha idő rendi sorrendben tálalnád fel a történéseket . Mert így semmit nem ér a hír

 5. Éliás Zsolt András - 2016.08.14. 18:30

  Még egy porszívót sem tudnak rendesen megcsinálni….

Szólj hozzá Te is!