Ismételten incselkedik a Samsung

HusztiD 2016.08.04. 14:55 Egyéb 2 db 427

samsung-galaxy-note-7-to-come-with-improved-s-pen-functions-price-hike-expected

New Yorkban egy rendezvény keretein belül a Samsung bemutatta a legújabb termékeit, melyek között ott volt a Galaxy Note 7. A vállalat marketingért felelős alelnöke, Justin Denison vicces kedvében volt, ugyanis mikor bemutatták a telefont, akkor a jack portra irányuló megjegyzést tett.

És tudjátok, hogy mivel jön még? – tette fel a kérdést. Egy audio jack porttal. Csak úgy mondom – tette hozzá. Látszik, hogy a koreai vállalat az iPhone 7 (avagy 6SE) kapcsán hozta fel a témát, hiszen az eddigi pletykák szerint jack csatlakozó nélkül érkezik az Apple üdvöskéje.

A Galaxy Note 7 egyébként egy 2560 x 1440-es felbontású hajlított Super AMOLED kijelzővel érkezik, ami mellett 4GB RAM-ot, egy 12 megapixeles kamerát, írisz szkennert és USB C szabványt kapott. Ha mindez nem lenne elég, akkor a készülékben még egy 3500 mAh-es akkumulátor egyaránt megtalálható, ami mellett IP-68 minősítésű vízállóságot kapott.

Úgy tűnik, hogy a Samsung gyorsabb akart lenni mint az Apple, ugyanis körülbelül egy hónap múlva kerülnek bemutatásra a legújabb iPhone modellek. Egyelőre még semmi sem biztos, de az elmúlt hónapok szóbeszédei alapján jack csatlakozó nélkül érkeznek az új csúcskészülékek.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Hozzászólások száma: 2 db

  1. Soma - 2016.08.05. 21:41

    Kezdenek tetszeni a Samsung telefonok, de azért nem váltanék. Meg nem akarok évente telefont cserélni :D
    Amúgy a jack, az akkumlátor és valamilyen IP szabvány jó lenne az iPhone 7-ben…

  2. Color - 2016.08.07. 06:44

    Igaz ami igaz, ez nagyszeű lett nem csak kivitelben hanem tartalomban is. (A rajz program kifejezetten tetszik) A megbizhatóság sajnos csak idővel igazolható! Sok androidos kütyü áll le véglegesen 1-1,5 év használat után minden előjel nélkül.

Szólj hozzá Te is!