Ezek az iOS 10 beta 4 új funkciói

HusztiD 2016.08.03. 10:25 iOS, Kiemelt hírek 1 db 999

maxresdefault

A hétfő este megjelent iOS 10 beta 4 számos újdonságot hozott az előző kiadáshoz képest. Mondhatni, hogy szokás szerint az ismertebb oldalak és YouTubberek csináltak egy-egy videót, melyben bemutatják, hogy pontosan milyen újdonságok vannak a beta 3-hoz hasonlítva.

Ezúttal szintén az EverythingApplePro és a 9to5Mac csapatáé az érdem. Az első videóban közel ötven újdonságot mutatnak be, melyek között vannak eléggé ígéretesek, míg a másodikban egy kicsivel kevesebbet. Az Apple ezúttal egy rakás új emojit vezetett be, mellette kicsit átgondolta a Control Centert, valamint az animációkon egyaránt csiszoltak egy kicsit, melynek köszönhetően úgy tűnik, mintha gyorsult volna maga a rendszer.

Szemmel látható, hogy az Apple a kéthetes frissítési ciklusra állt rá. Két hét múlva érkezhet a beta 5, rá újabb két hétre pedig a 6. A kérdés, hogy elmennek-e a beta 7-ig. Amennyiben nem, akkor az sem kizárt, hogy valamivel több, mint egy hónap múlva már az átlagfelhasználók számára is elérhetővé teszik a Golden Master változatot, de ezt vélhetően csak az iPhone 7 eventen jelentik be.

Az eddig látottak alapján számotokra melyek a legígéretesebb funkciók?

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Hozzászólások száma: 1 db

  1. Alnus - 2016.08.03. 21:59

    Az a sok szép redesignelt emtion az kell, végre egy kis innováció szoftver terén…

Szólj hozzá Te is!