Egymilliárd eladott iPhone; továbbra is gyengébben teljesített az Apple – mi történt a héten?

HusztiD 2016.07.31. 14:52 Apple, Kiemelt hírek 0 db 185

Izgalmas híreink voltak az elmúlt napok folyamán, melyek közül összeszedtük a legérdekesebbeket, arra az esetre, hogy ne maradjatok le semmiről sem!

iphone

2016 Q3: továbbra sem remekel az Apple

Kedd késő este sikeresen lezajlott az Apple aktuális, harmadik negyedéves pénzügyi konferenciája, ahol beszámoltak hogy hogyan teljesítettek az áprilistól júniusig tartó időszakban. Korábban az elemzők hanyatló három hónapra számítottak, ami nem csoda, hiszen az ezt megelőző negyedévben sem teljesített valami fényesen a kaliforniai vállalat.

applemoneyhero

Bővebben itt.

Hivatalos: elkelt az egymilliárdodik iPhone

A hét elején pont azt boncolgattuk, hogy az Apple nagyjából a most következő napokban adhatja el az egymilliárdodik iPhone-ját. Szerda késő este pedig az Apple hivatalosan bejelentette: új mérföldkőhöz érkeztek, elpasszolták az egymilliárdodik iPhone-t.

timcookbillionthiphone-800x533

Bővebben itt.

Szabadalom alapján digitális koronát kaphatnak az iOS eszközök

A Patently Apple csapata egy újabb érdekes szabadalmat fedezett fel, melyet kedvenc vállalatunk nyújtott be hónapokkal ezelőtt. Az új elképzelés szerint akár egy digitális koronát kaphatnának a jövőbeli iOS eszközök, ami által számos hasznos funkció lenne elérhető. Tudjátok, pont olyan lenne, amilyen az Apple Watch-on is megtalálható.

digital-crown-iphone

Bővebben itt.

Hároméves iPhone frissítési ciklusra áll át az Apple

A Business Insider egy nagyon érdekes cikket hozott le nem olyan régen a már egy jó pár hónapja szóban forgó iPhone 7-ről. Mint azt tudjuk, az utóbbi hónapok folyamán igencsak kiábrándító eladásokat produkált a kaliforniai vállalat, s úgy tűnik, hogy az iPhone 6s mégsem hozta azt a szintet, amit szerettek volna.

27902153252_02fee6208c_b

Bővebben itt.

Öreg motorossal erősíti a Project Titan csapatát az Apple

A Wall Street Journal beszámolója szerint az Apple köreibe visszatért az a vezető, aki évekkel ezelőtt hivatalosan nyugdíjba vonult. Korábban alelnöki pozíciót töltött be a hardver, majd a technológia osztályt illetően, nevéhez pedig olyan termékek köthetőek, mint a MacBook Air, az iMac, az iPad, vagy az Apple Watch. Kitaláltátok már, hogy kiről van szó? Ha nem, akkor segítünk: Bob Mansfield.

apple-102_2

Bővebben itt.

További érdekességek

A hét legelején kiderült, hogy Androidról iPhone-ra vált az amerikai hadsereg, majd beszámoltunk, hogy új App Store rekordot döntött meg a Pokemon GO. Kicsivel később jött a hír, hogy az Apple Watch miatt csökkent az okosórák piaca, majd  felröppent, hogy iPhone 6SE néven jelenhet meg az új csúcskészülék. Az Apple-nek ismételten sikerült visszanyernie a legkedveltebb vállalat címet, ami után jött egy újabb pletyka a Touch ID és iPhone 7/6SE kapcsán.

eye-2

Októberben folytatódik az Apple és a Samsung következő tárgyalása, szeptember 9-től pedig előrendelhetővé válhat az új iPhone. Ha már iPhone, akkor nem kizárt, hogy két év múlva írisz szkennerrel érkezik. Végül pedig beszámoltunk, hogy új fordulatot vett a Project Titan, majd láthattunk egy videót arról, hogy milyen lehet a jack-Lightning átalakító.

Ezek jutottak a harmincadik hétre. A következő héten esélyes, hogy a fejlesztők számára kiadja a negyedik béta verziókat az Apple, s mi reméljük, hogy azokban is lesz egy-két érdekes újdonság. Köszönjük a figyelmet, kellemes vasárnapot!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!