Ígéretes kamera alkalmazással állt elő a Microsoft

HusztiD 2016.07.29. 14:55 Programok 2 hozzászólás 750

pix

Nem olyan régen a Microsoft kiadta saját fotós alkalmazását iOS-re, amivel elviekben sokkal jobb képeket készíthetünk, mint a gyári kamera appal. Nem egészen számítanak újdonságnak az ilyen és ehhez hasonló programok, hiszen az App Store-ban egy rakás hasonlót találhattok, amik úgymond különféle funkciókkal bővítik ki a gyári appot.

A legújabb hírek szerint a Microsoftnak viszont sikerült egy olyan kiváló alternatívával előállnia, amelyet nem csak pofonegyszerű használni, hanem egyben nagyon jó – legalábbis ezt állítják az olyan külföldi lapok, mint a TNW vagy a Recode, akik egy jó ideje tesztelik a Pux-et. A redmondi vállalatnak pedig más sem kell, minthogy az online portálok összehasonlították a rendes képeket az alapértelmezettekkel és a végeredmény pedig sokkal jobb lett.

A dolog lényege, hogy a Microsoft mesterséges intelligenciája automatikusan felismer mindent. Ha például több képet csinálunk, akkor törli a legrosszabbakat és csak a legjobbakat hagyja meg. Ha készül egy kép, ami eléggé sötét, akkor automatikusan ad rá kontrasztot, hogy sokkal jobb képet kapjunk.

Érdemes bepróbálni a Pix-nek, hiszen ingyenesen tölthető le az App Store-ból!

[app 1127910488]

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

2 hozzászólás

  1. Kaszás Imre - 2016.07.29. 23:40

    IPad mini 2-re nem lehet letölteni, hogy nem kompatibilis. Az ismertetőben viszont ott van a kompatibilis készülékek között.

  2. Alnus - 2016.07.30. 16:43

    Huszti Pix a neve nem Pux:)))

Szólj hozzá Te is!