Hivatalos: elkelt az egymilliárdodik iPhone

HusztiD 2016.07.28. 09:55 iPhone, Kiemelt hírek 0 db 283

timcookbillionthiphone-800x533

Két napja pont azt boncolgattuk, hogy az Apple nagyjából a most következő napokban adhatja el az egymilliárdodik iPhone-ját. Tegnap késő este pedig az Apple hivatalosan bejelentette: új mérföldkőhöz érkeztek, elpasszolták az egymilliárdodik iPhone-t.

Tim Cook erre fel rögtön írt egy rövid szöveget, melyben kifejtette, hogy az iPhone vált az egyik legfontosabb, legsikeresebb termékké a történelemben, amely állandó társa a felhasználóknak a mindennapjaik során. Hozzáfűzte, hogy már az előző hét folyamán elérték eme nevezetes mérföldkövet. Sosem az volt a céljuk, hogy a lehető legtöbbet adják el, hanem hogy a lehető legjobb készülékkel álljanak elő.

Sajnos ezúttal nem osztották meg, hogy pontosan milyen modell talált gazdára. Magát a legelső iPhone-t pedig 2007 elején mutatta be Steve Jobs, majd nem sokkal később már piacra dobták. Innentől kezdve pedig minden történelem, hiszen ahogy múltak az évek és jöttek az új modellek, úgy vált egyre sikeresebbé a brand. Most 9 évvel később pedig elérkeztünk ehhez a bűvös számhoz, ahol csak az Apple tudhatja azt elmondani, hogy csak a prémiumkategóriás telefonból adott el egymilliárdot.

Mint azt tudjuk, szeptemberben bemutatkoznak az új modellek, amik a pletykák szerint nem sok változáson fognak átesni, viszont jövőre, a 10. jubileumi évfordulóra várhatóan valami nagy dologgal állnak elő a kaliforniaiak. Ekkor már elvileg kijelzőbe épített Touch ID mutatkozhat be az OLED kijelző mellett a pletykák szerint. Bár ne szaladjunk még ennyire előre, elsőnek várjuk meg az iPhone 7 bejelentését.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!