Androidról iPhone-ra vált az amerikai hadsereg

HusztiD 2016.07.25. 09:52 iPhone, Kiemelt hírek 1 db 459

iphone6splussizecompare

A Military.com beszámolója szerint az Amerikai Egyesült Államok hadseregének a különleges műveleti parancsnoksága Androidról iPhone-ra vált. Ha eddig nem tudtátok volna, akkor a hadsereg korábban droidos készüléket adott a katonák számára azzal a céllal, hogy munkájuk során használják a Tactical Assault Kit-et.

A jelenlegi információk szerint a katonák mindeddig Galaxy Note-ot használtak, azonban mostantól egy iPhone 6s fog a rendelkezésükre állni. A bennfentes információk szerint az Androiddal csak a baj volt: állandóan lefagyott, ami miatt mindig újra kellett indítani, valamint sokkal lassabb volt. Elvileg a mostani iPhone 6s-el teljesen meg vannak elégedve, mivel fényévekkel gyorsabb, mint a korábbi telefon.

Nem ez az első alkalom egyébként, hogy Apple terméket kaptak a katonák, hiszen 2010 folyamán az Irak és Afganisztánban szolgálók számára iPod Touch zenelejátszókat biztosítottak, valamint iPad-eket egyaránt használtak az elmúlt évek folyamán.

A beszámolóból azonban egy valami nem derült ki: melyik Galaxy Note modellt használták? Az eredeti még 2010 folyamán jelent meg, azonban az évek alatt voltak újabb kiadásai. Amennyiben még a 2010-es készüléket használták a katonák, akkor teljesen érthető az álláspontjuk, hiszen egy hat éves telefon ma már igencsak lassúnak számít. Ha viszont egy újabb állt a rendelkezésükre, akkor megint érdekes a történet, ugyanis akkor lesz miért összeszednie magát a Samsungnak, hogy a katonák kedvébe járjanak.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Hozzászólások száma: 1 db

  1. MJoe - 2016.07.25. 22:12

    Taktikai feladatokra tökéletesen meg kellett volna felelni a 2010-es készülékeknek is. De hát ugye a játékok, filmek, és online dolgok ott is mennek…

Szólj hozzá Te is!