BeyzaCases – az igényes, kézzel készített tokok

HusztiD 2016.07.21. 17:55 iDoki, Kiegészítők, Kiemelt hírek BeyzaCases – az igényes, kézzel készített tokok bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva 730

Photo 16-05-16 12 02 25

A BeyzaCases az ismertebb gyártók közé tartozik, akik leginkább telefonokhoz, tabletekhez és notebookokhoz készítenek különféle tokokat. A cég kínálatában jelenleg több fajta minőségi tok van, melyek között vannak egészen prémium kategóriás, kézzel készített bőrtokok. Nem csak hogy sokszínűek, de a különféle formáknak/mintázatoknak köszönhetően biztosan megtalálhatjuk a számunka legmegfelelőbb kiegészítőt.

Az iDoki ezúttal egy rakás BeyzaCases tokot adott nekünk, hogy bemutassuk őket. Külön-külön nem írnánk mindegyikről, hiszen szinte ugyanazokat lehetne elmondani minden egyes darabról, melyet a kiváló minőség ötvöz. iPhone 5/SE-től iPhone 6/6s-en át a 6/6s Plus modellekig szinte bármire megtalálhatjátok a keresett tokokat. Annyit érdemes azonban leszögezni, hogy mivel eléggé nagy a kínálat, így a dizájnos műanyagtól kezdve a kézzel készített prémium kategóriás bőrtokig bármit megtalálhattok.

Photo 16-05-16 12 01 30

Ami számunkra nagyon tetszett, az a Pume tok. Kissé hasonlít az Apple bőrtokjaihoz, azonban attól egy kicsivel másabb hatást kelt a kivágásainak köszönhetően. Fogalmazhatnánk úgy is, hogy egészen tradicionális a kiegészítő, legyen szó akár küllemről vagy tapintásról, hiszen valódi bőrből készült, így biztosan kiemelkedik a tömegből. De ha már itt tartunk, akkor külön érdemes az Arya-ról is szót ejteni, ami minden bizonnyal azok kedvence lesz, akik egy kinyitható és egyben elegáns tokot szeretnének maguknak választani.

Aki számára a BeyzaCases tokok elnyerik a tetszésüket, azoknak van egy jó hírünk. Legyen szó bármilyen Beyza tokról, a gyártó mindegyikre vállal egy év garanciát abban az esetben, ha ellátogatunk a gyártó hivatalos oldalára és regisztráljuk a terméket. És az igazán jó hír, hogy nem csak a felső kategóriás tokokról beszélhetünk ezt illetően, hanem az összesről, ami külön pozitívum.

Photo 16-05-16 12 03 39

Még egy dolog… Ha az iDokinál vásároltok BeyzaCases tokokat, akkor tudnotok kell, hogy minden egyes kiegészítőhöz jár egy MYTH Glass kijelzővédő fólia, amelyről nem olyan régen már beszámoltunk, hogy mennyire elnyerte a tetszésünket. Szóval ha egy egyedi és egyben minőségi tok után vágysz, akkor most egy kiváló üvegfóliát kapsz ajándékba.

A BeyzaCases teljes kínálatát egyenesen az iDokitól szerezhetitek be akiket Budán a Budagyöngyében, Pesten a Báthory utcában találhattok meg. Érdemes ellátogatni, hiszen a BeyzaCases tokokon kívül egyéb tucat kiegészítőt szerezhettek be kedvenc Apple termékeitekhez. További kérdés esetén nyugodtan forduljatok hozzájuk Facebook-on, vagy ha egyszerűbb, akkor a honlapon megadott elérhetőségek bármelyikén elérhetitek őket.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

A hozzászólások lezárva!