iTunes Match féle funkcióval bővül az Apple Music

HusztiD 2016.07.19. 17:55 Apple Music, Kiemelt hírek 0 db 186

Apple-Music

A The Loop legújabb beszámolója szerint apró, ám annál hasznosabb újítást kap a közeljövőben az Apple Music. Az almások még előző évben rajtoltak el saját zenestreamingelő szolgáltatásukkal, amely azóta kapott hideget és meleget egyaránt, azonban egyre jobb és jobb funkciókat sikerül belepakolniuk az elmúlt időszak folyamán.

Az Apple Music csendben frissül egy iTunes Match féle funkcióval. Aki ismeri a szolgáltatást és előfizet rá, az tudhatja, hogy általa minden zenének megtalálja a párját, így mindegy hol vagyunk, bárhol elérhetjük az otthon lévő zenéinket. Ehhez pedig az almások egy olyan algoritmust használnak, amelyet még nem alkalmaztak az Apple Music kapcsán.

A legfrissebb információk szerint az Apple óvatosan frissíti a szolgáltatását. Elviekben a már említetthez hasonló algoritmust kap az Apple Music, amivel jobbá válik az elkövetkezendő néhány hétben. Amikor megjelent az almások streaming szolgáltatása, akkor sokan találták szembe magukat azzal, hogy a telefonjukról letörlődött a zene az alkalmazás miatt. No ettől most nem kell félni a hírek alapján, hiszen az új algoritmusnak hála sokkal könnyebben felismeri a zeneszámokat, illetve automatikusan nem törli a zenéket.

Például kezdetekben volt olyan, hogy valakinek a program az élő felvételét törölt le, amit egy stúdió minőségű verzióra cserélt le. Na ilyenek mostantól nem lesznek. Ha minden igaz, akkor az Apple napi szinten a teljes adatbázis egy-két százalékát cseréli, így akinél még nem következtek be a változások, annál hamarosan befognak, legyünk türelemmel!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!