Elviekben ilyenek lesznek a Google saját okosórái

HusztiD 2016.07.14. 14:55 Egyéb 1 db 242

nexus-google-watch

A hét legelején még arról számoltunk be, hogy hamarosan érkezik a Google első és egyben saját okosórája, most pedig arról adunk hírt, hogy voltaképp milyen lehet.Ugyan konkrét dolgok egyelőre nem derültek ki, de valamennyi érdekességet megtudhattunk a jelenleg még fejlesztés alatt álló óráról.

Az Android Police hozzájutott az alábbi képhez, amelyen elvileg a szóban forgó két modell látható. Természetesen maga a kép nem a valós készüléket ábrázolja, hanem egy renderelt kép azokról. A meg nem nevezett forrás pedig úgy állítja, hogy azért nem közöltek le eredetit, mivel akkor könnyen rájönnének, hogy honnan származik a szivárogtatás.

Mint látjuk, két modell van. Elvileg a nagyobbik óra Angelfish, míg a kisebbik Swordfish kódnéven fut. Ahogyan a múltkori cikkből kiderült, a kisebbik készülék korlátozottabb lesz, hiszen nem lesz benne sem GPS vagy LTE. Ettől függetlenül elvileg mindkét óráról egy rakás informatív adatot olvashatunk le köszönhetően az Android Wear 2.0-ás rendszernek.

Pontos megjelenésről ezúttal sem szólnak a hírek, továbbra is csak annyi tudott, hogy valamikor az idei Nexus telefon után kerül bemutatásra. Ergo valamikor az idei év végén, vagy maximum a következő elején számíthatunk az órák bemutatására.

Ha minden igaz, akkor ősszel még a második generációs Apple Watch is bemutatkozik, így kíváncsian várjuk, hogy idén hogy alakul az okosórák piaca.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Hozzászólások száma: 1 db

  1. Alnus - 2016.07.15. 09:28

    Ez a kép elég gagyi hatású ket pálcás óra a búcsuban.

Szólj hozzá Te is!