Akár ilyen is lehetne az OLED kijelzővel szerelt Magic Keyboard

HusztiD 2016.07.05. 12:40 Egyéb 2 hozzászólás 483

oled-apple-keyboard-010

A Curved csapata nem unatkozott, hiszen elkészítettek egy új koncepciót arról, hogy milyen lehet a jövőbeli Magic Keyboard. Mostanában szárnyra kapott az a hír, amely szerint az idei MacBook Pro modellek OLED érintőkijelzővel érkeznek, amiről nem mellesleg még Martin Hajek is csinált pár igen hangulatos koncepcióképet.

Úgy tűnik, hogy a Curved csapata továbbgondolta kicsit a koncepciót, hiszen szerintük az Apple a jövőben akár egy ilyen kiegészítőt is piacra dobhat. Maga a Magic Keyboard-ot tavaly októberben frissítette az Apple, így feltehetően egy darabig nem kapunk új billentyűzetet. Viszont ha valóban bevezetik az OLED-es érintőpanelt a MacBook szériánál, akkor szinte biztosra vehetjük, hogy idővel érkezni fognak a hasonló felszereltségű klaviatúrák, amik valami hasonlóan nézhetnek ki, mint az alábbi koncepcióképek.

oled-apple-keyboard-01 oled-apple-keyboard-03 oled-apple-keyboard-05 oled-apple-keyboard-06 oled-apple-keyboard-07 oled-apple-keyboard-08 oled-apple-keyboard-09 oled-apple-keyboard-11

Mit szóltok az új koncepcióképekhez?

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

2 hozzászólás

  1. Ncg - 2016.07.05. 19:01

    Ilyet nem fognak csinalni pár évig biztosan, de ha majd ki adják akkor meg verik a mellüket hogy már megint milyen király dolgot találtak ki. Ahoz tul nagy az arcuk hogy neki álljanak megcsinalni rögtön. Inkább megy a hülyités ( van pár Apple cuccom )

  2. Bigyo - 2016.07.06. 10:16

    Vezetek nelkuliben biztos nem lesz oled kijelzos. Menne megint a rinya a fogyasztas miatt. Abbol meg az Applenak tuti elege van.

Szólj hozzá Te is!