Újragondolt előlapi szenzorok lesznek az iPhone 7-ben

HusztiD 2016.07.01. 14:55 iPhone, Pletykák 2 hozzászólás 1 022

iphone6s-2

Az utóbbi időszakban szinte mindig olvashatunk valamilyen érdekes pletykáról az iPhone 7-et illetően. Legutóbb például arról számoltunk be, hogy az Apple három darab iPhone 7 modell bemutatását tervezi szeptemberben. Ezúttal a japán Macotakara jelentkezett újabb hírekkel, akik szerint az almások némileg átalakítják a készülék előlapját.

A japánok több, ám meg nem nevezett gyártóra támaszkodnak, akik azt állítják, hogy kisebb változások lesznek az előlapon a jelenleg piacon lévő iPhone 6s-hez képest. Vagyis inkább úgy fogalmaznánk, hogy külsőleg nem észrevehető átalakítások lesznek, ugyanis a hírek szerint az Apple áthelyezi a szenzorokat. Például a fényérzékelő jelenleg kijelző felett lévő hangszóró bal oldalán található meg, ami ezentúl a jobb oldalon fog helyt kapni.

Elvileg a közelségmérő szenzoron szintén alakítanak egy kicsit, ami által sokkalta érzékenyebb lesz, mint amilyet a jelenleg piacon lévő készülékek használnak. A beszámoló egy kettős specifikációra hivatkozik, azonban hogy ezt pontosan mire értik, azt nem fejtették ki. Lehetséges, hogy két közelségmérő lesz az előlapban? Nem kizárt.

A korábbi pletykák alapján az iPhone 7 szinte teljesen hasonló formatervet kap, mint az iPhone 6s, s csupán kisebb módosítások lesznek rajta. Az pedig ha átvariálják a szenzorokat, az további bonyodalmakhoz is vezethet, hiszen ezek által a korábbi tokok java nem lesz a kompatibilis a készülékkel. De mi továbbra is azt mondjuk, hogy inkább várjuk ki a szeptembert, hiszen akkor úgyis hivatalosan megtudjuk, hogy mi a helyzet az iPhone 7 kapcsán.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

2 hozzászólás

  1. Andre25 - 2016.07.01. 19:36

    Van egy olyan érzésem, hogy ez most a 6s -hez képest is nagy dobás lesz!

  2. SirPiki - 2016.07.01. 23:59

    A nagy dobások csak jövőre jönnek majd …

Szólj hozzá Te is!