Mégsem lesz annyira kék az iPhone 7, mint ahogyan gondolnánk

HusztiD 2016.06.28. 11:57 iPhone 0 db 743

27531261362_7f6009cd3b_b

Még június közepén röppent fel a hír a japán Macotakara által, hogy az idén ősszel érkező iPhone 7 sötétkék színben elérhető lesz. Egészen pontosan úgy szóltak az akkori hírek, hogy a jelenleg piacon lévő asztroszürke modelleket váltaná le egy új szín, a sötétkék.

Most ismételten a japán magazin jött az újabb hírekkel, s ezúttal pontosítanak. Az új kék színt nem úgy kell elképzelni, mint ahogyan a koncepcióképeken láthattuk, hanem sokkal inkább úgy, mintha egy iPhone 5-öt hasonlítanánk az 5s-hez. Mint azt tudjuk, anno az iPhone 5 idejében mutatkozott meg az asztrofekete, amelyet a következő évtől az asztroszürke szín vett át. Na a legújabb értesülések szerint valami ilyesmit kaphatunk ősszel az Apple-től.

iPhone-5-vs-5s-space-gray

Ha pedig megnézzük az Apple Watch modelleket, akkor ott is van asztrofekete szín, s elvileg valami hasonló árnyalattal állnak elő az almások. Érdemes egyébként a második képet alaposan megfigyelni, hiszen ha egymáshoz hasonlítjuk az említett két telefont, akkor szemmel látható az árnyalatbeli különbség.

Arról pedig, hogy milyen lesz az iPhone 7, arra csak valószínű, hogy szeptember folyamán kapunk hivatalos választ.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!