Hamarosan érkezik a Thunderbolt kijelzők dedikált GPU-val rendelkező utódja

HusztiD 2016.06.28. 15:54 Apple, Egyéb 0 db 118

mc914_av7

Pár nappal ezelőtt adtunk hírt, hogy az Apple kinyírta a Thunderbolt kijelzőket, most pedig arról kell beszámoljunk, hogy mi lesz helyette. Mint akkor már említettük, nem kizárt, hogy az Apple a későbbiek folyamán újraéleszti a terméket. A legújabb hírek szerint erre nagy az esély, azonban pontos időpontról most sem esett szó.

A lényeg, hogy az Apple mindig kifuttatja a már elavult termékeket, majd utánuk újat vezet be. Valami ilyesmi lesz a Thunderbolt kijelzők sorsa, hiszen annak a kifuttatását már megkezdték. A jelenlegi pletykák alapján az almások helyette egy új kijelzőt fognak piacra dobni, ami már sokkal naprakészebb lesz, hiszen Retina felbontással fog rendelkezni. Mi több, még saját GPU-t fog kapni az újonc, ami azért lesz jó, mivel némileg leveszi a terhet az adott Mac-ről, amit hozzá csatlakoztatunk.

Természetesen ezt a szóbeszédet még ne vegyétek biztosra, ugyanis ez sem hivatalos megerősítés volt az Apple részéről. Viszont valóban jó lenne, ha belátható időn belül egy saját GPU-val szerelt kijelzőt dobnának a piacra, amely megfelel a mai elvárásoknak.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!