2017-től Micro LED panelt kap az Apple Watch

HusztiD 2016.06.27. 13:56 Apple Watch 1 db 259

apple-watch-best-buy-deals

Milyen régen hallottunk már az Apple Watch-ról, nem igaz? A Digitimes új értesülései szerint az Apple jövőre Micro LED panelekre vált a már jól bevált OLED helyett az okosórákat illetően. Sajnos a jelenleg piacon lévő telefonok még csak LCD technológiával vannak felvértezve, de a pletykák zöme szerint csupán a 2017-es iPhone modellekben debütálhat az OLED.

Rögtön kérdést vet fel, ha jövőre mind a két terméknél váltás lesz, akkor az Apple miért nem fogja a Micro LED technológiát alkalmazni a telefonnál is? Ez sajnos most nem derült ki, viszont a madarak nagyon azt csicsergik, hogy a 2017-es Apple Watch modellek már ezekkel az új kijelzőkkel lesznek felvértezve, erre pedig nagy segítsége lehet az Apple-nek a LuxVue, akiket még 2014 folyamán vásároltak fel.

És milyen előnyöket rejt magában a Micro LED? Az információk szerint sokkalta energiatakarékosabb ez a technológia, hiszen itt nincs szükség háttérvilágításra, amivel nem csak, hogy kevesebbet fogyaszt, de vékonyabb lehet maga a panel. Vagyis vékonyabb lehet maga az óra, illetve valamivel jobb üzemidőt lehet a jövőben kihozni belőle, amennyiben tényleg igazak a mostani szóbeszédek.

Érdemes óvatosan kezelni ezt a pletykát, hiszen a Digitimes eléggé sokszor mellé nyúlt már a hírekkel. No meg először várjuk meg az őszt, ugyanis egy korábbi hír szerint az iPhone 7-el karöltve mutatkozhat be a második generációs Apple Watch, ami után nyugodtan jöhetnek a következő pletykák.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Hozzászólások száma: 1 db

  1. FtL - 2016.06.27. 16:02

    Minden 2017-ben lesz? Nem fog a konkurencia a fejére nőni az almának? Mert elég szépen fejlődnek.

Szólj hozzá Te is!