Az Apple hivatalosan kinyírta a Thunderbolt kijelzőket

HusztiD 2016.06.24. 15:55 Apple, Egyéb 1 db 520

mc914_av7

A WWDC 16 konferenciát hetekkel megelőzően már felmerült az a pletyka, amely szerint az Apple kifuttatja a jelenleg piacon lévő Thunderbolt kijelzőket, s valamikor a konferencia után bemutatja az újabbakat. Sajnos ez kicsit másképp alakult, ugyanis az Apple hivatalosan bejelentette, hogy megszünteti a Thunderbolt kijelzők gyártását és árusítását.

Az Apple egyik szóvivője megerősítette a dolgot, s megjegyezte, hogy addig árulják a kijelzőket, amíg a készlet tart az Apple Store-okban, viszonteladóknál és az online felületen. Nem mondható vigasznak, de továbbá azt is hozzáfűzte az almásokat képviselő emberünk, hogy több tucat remek kijelző közül választhatunk ma a piacon, ergo arra biztatják a felhasználókat, hogy szerezzenek be egy harmadik fél által gyártott terméket.

Sajnáljuk, hogy ez lett a vége. Titkon bíztunk benne, hogy az elkövetkezendő hetek avagy hónapok folyamán érkezik az 5K felbontású Thunderbolt kijelző, de mint látjuk, arra ezúttal nem került sor. Persze ez még nem jelenti azt, hogy a jövőben ne élesztené újra az Apple a kijelzőket, de most egy jó ideig ne bízzunk ilyenekben.

Aki pedig Thunderbolt kijelző vásárlásán gondolkodott, annak érdemes lehet most lecsapnia egyre, amíg a készletek tartanak.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Hozzászólások száma: 1 db

  1. iRon242 - 2016.06.25. 19:47

    Nyilván aranyárban lehet majd hozzájutni az utolsó darabokhoz – amúgy is inkább csak a hype volt nagy körülöttük, mert az árukat eddig sem érték meg (tény, hogy jobban mutatnak és illenek a mindenkori gépekgez, mint más gyártók monitorai).

Szólj hozzá Te is!