Videón 30 újabb iOS 10 funkció

HusztiD 2016.06.23. 14:54 iOS, Videók 3 hozzászólás 778

30-more-ios-10-features-hero

Az elmúlt napok folyamán már láthattatok több iOS 10 videót itt nálunk, hiszen folyamatosan számoltunk be, mikor készült egy-egy hangulatos felvétel. Ezúttal a 9to5Mac csapatáé az érdem, akik csináltak egy új videót, melyben az iOS 10 újabb 30 funkcióját mutatják be.

Mint mindig, érdemes az alábbi pár perces összeállítást egyaránt megnézni, hiszen az almások annyira sok újdonsággal pakolták tele az iOS 10-et, hogy elég lesz azokat kiismerni a szoftvert az őszi megjelenésével. Például azt tudtátok, hogy iPhone esetében ha egy weboldalon elindítotok egy videót, akkor azt most már össze is tudjátok kicsinyíteni, hogy közben az oldalon lévő kontentet olvassátok? Vagy azt, hogy mennyi újdonsága van a 3D Touch funkciónak? Na az alábbi videóból kiderül:

Számotokra melyik funkció tetszik eddig a legjobban az iOS 10 kapcsán?

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

3 hozzászólás

  1. Grrrgo79 - 2016.06.24. 02:52

    Ha ezt a szörnyű fehér-világoskék, homályosított színkavalkádot lehetne lecserélni, témát válltani akkor gondolkodnek az iOS-on! De miért nem lehet megérteni, hogy nem mindenkinek tetszik az egyen (tucat) kinézet? (Ahogy pl. A win10 sem tetszik.) Akkor én már rossz vásárló vagyok, mert nem azt szeretném amit Cupertino meg Redmond megálmodott? Lehet felőlem élő kép meg “force touch feature” ha a kinézete NEM TETSZIK! (Ahogy szerintem sokan siránkoznánk ha csak fekete hajú nők lennének a világon!) Tényleg rajtam kívül nem szeretne más kinézetet is variálni az iOs-ban? (Egy vacak Androidos telóm van, de úgy vettem hogy tetszett az Asus launchere, az LG-ét viszont rüheltem, szeretem hogy lehet widget-et rá tenni. Érzem hogy sokkal rosszabb mint egy iphon (mondjuk ez 40 eFt volt, szóval nem ugyanaz a kategória) de az én ízlésemnek megfelelő! Ezt sajnos az iOS még sokáig nem fogja tudni!

  2. Grrrgo79 - 2016.06.24. 02:58

    (Ja, igen addig maradok az iOS6-nál iPad-en) és csókoltatom Cupertinot meg a több ezer mérnököt akik nem veszik a fáradtságot egy közvéleménykutatásra, hogy esetleg mit szeretnének az emberek az új iphone-tól!

  3. Fehérsólyom - 2016.06.24. 23:28

    Design szempontjából nagyon rosszul áll mindkét rendszer. Az iOS és a Windows is.
    Régen legalább a Windowsban mindent be lehetett állítani szépen. Ma már egyre kevésbé. Én is utálom ezeket a semmitmondó “letisztult” felületeket. Na nem is a szépség lenne a cél, de a szépség eszköze kell legyen a célszerűségnek, a kiismerhetőségnek.

Szólj hozzá Te is!