iOS 10 beta 1 vs iOS 9, avagy milyen különbségek vannak az első körben?

HusztiD 2016.06.16. 13:56 iOS, Videók 0 db 1 487

ios10vsios9

Ahogyan várható volt, az egész tech világ az Apple új szoftverei körül forog. Sőt, még arra is számíthatunk, hogy az elkövetkezendő napok folyamán érkezni fognak különféle összehasonlító videók, melyben az új operációs rendszereket boncolgatják, hogy mégis milyenek lettek.

Ezúttal ismételten az EverythingApplePro YouTube csatorna állt elő egy összehasonlító videóval, melyben az iOS 10 legelső bétáját vetik össze a jelenleg piacon lévő elődjével, az iOS 9-el. Érdemes végignézni, hogy hogyan teljesít a két rendszer egymáshoz képest, azonban mielőtt belemennétek, érdemes megjegyezni, hogy az iOS 10 még nagyon kezdetleges állapotban van, a végleges kiadásig pedig hónapok vannak hátra. Ettől függetlenül több érdekesség megfigyelhető a két rendszer között, amelyek első körben leginkább a sebességnél jelentkeznek.

Bónuszként készült egy üzemidő-felmérős videó is:

Jól látszik, hogy jelenleg még az iOS 9 a gyorsabb, azonban az újabb telefonokon már van egy-két olyan szituáció, ahol a hétfő este bemutatott szoftver diadalmaskodik. Reméljük, hogy az őszi megjelenésig nagyon sokat csiszolnak rajta a kaliforniai programozók, így a lehető legzökkenőmentesebb lesz az iOS 10 rajtja.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!