A felhasználók egyáltalán nem elégedettek a kiszivárgott új MacBook Próval

HusztiD 2016.06.09. 15:54 Mac 3 hozzászólás 429

left_and_right

Az előző hét folyamán pletykaszinten felmerült egy olyan hír, amely szerint OLED érintőkijelzővel érkezhet a 2016-os MacBook Pro. Nem sokkal később egy állítólagos alumínium keretet is láthattunk ennek kapcsán, amelyből továbbá azt is megtudhattuk, hogy négy USB C porttal kerülhet forgalomba az almás csúcsgép.

Viszonylag nagy visszhangot keltett a dolog, ugyanis több felhasználó a nemtetszését fejtette ki. És miért? Nem az OLED panel miatt, hiszen azzal még ki-ki békülnek az emberek, hanem sokkal inkább az USB C portok verték ki a biztosítékot. A mezei MacBook tulajok már megszokhatták, hogy egy olyan szabványhoz vannak kötve, amely még nem egészen elterjedt, azonban egyenesen kiverte a biztosítékot a felhasználóknál az, amely szerint a 4 port közül egy sem kap hagyományos USB csatlakozót.

Egyelőre az USB C nem áll készen arra, hogy szélesebb körben elterjedjen. Az iPhone és iPad készülékek sem támogatják az USB C-t, illetve nem árt észben tartani a már meglévő kiegészítőinket, mint a külső merevlemezeket vagy pendrive-okat. Amennyiben valóban négy darab USB C port kap helyet a készüléken, akkor a felhasználók zöme kénytelen lesz egy-egy adaptert beszerezni az új gépéhez. Bár egyelőre még be sem jelentették, így ne vegyünk semmit sem biztosra. Elviekben ősszel érkeznek a masinák, így leghamarabb akkor derülhet rá fény.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

3 hozzászólás

  1. strucc007 - 2016.06.10. 01:38

    Kénytelen lesz beszerezni egy adaptert?! Lol. Szerintem meg vagy nem fog újítani, vagy másra fog újítani…

  2. Istvan - 2016.06.10. 07:21

    Szerintem meg , ha valaki ki tud fizetni 1 millio forintot a Prora , azt nem fogja foldhozvagni a 30ezeres adapter…..! Ennyi !

  3. MatyiG - 2016.06.10. 09:32

    Itt nem az ara ami kicsapja a biztosítékot hanem ha mar ott tartasz hogy veszel egy csúcskategóriás gépet akkor az szolgálja ki teljesen az igényeidet es ne kelljen hozza venni meg 1000 kiegészítőt…

Szólj hozzá Te is!