Hamarosan egyre több országban is elérhető lesz az Apple Pay

HusztiD 2016.06.08. 13:56 Apple 0 db 362

apple-pay-iphone-6

A svájci Finews legutóbbi beszámolója alapján az eddig hat országban bemutatkozott Apple Pay újabb régióval fog bővülni az elkövetkezendő hét folyamán. A napvilágot látott információk szerint ezúttal Svájcban indulnak hódító hadjáratra az almások, ez pedig már következő hét hétfőn, a WWDC-n kerülhet bejelentésre.

Elvileg a június 13-i konferencián jelenti be Tim és csapata, hogy újabb országgal bővülnek, s innentől kezdve már elérhető lesz a szolgáltatás. Szintén nem hivatalos forrásból idézőjelesen az is kiderült, hogy az almások már gőzerővel dolgoznak azon, hogy minél több országban egyaránt elérhető legyen az Apple Pay. Sajnos pontosabb részletek még nem derült ki, de remélhetően mi magyarok sem maradunk ki már oly sokáig a jóból.

Nem meglepő módon az Apple Pay legnagyobb piaca Amerika, ahol 2014 folyamán indult útjára a szolgáltatás. Itt jelenleg ezernél több bank és pénzintézet támogatja a kaliforniaiak eljárását, ami havi szinten csak bővül és bővül. Természetesen a többi országban, ahol már elérhető a szolgáltatás, ott is folyamatosan fejlődik a szolgáltatás, azonban cseppet sem ekkora mértékben.

Reméljük, hogy az idei WWDC folyamán még egyéb extrákat is megtudunk, például azt, hogy idén még mely országokban várható az Apple Pay debütálása.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!