Az iOS felhasználók 98 százaléka használta már Siri-t

HusztiD 2016.06.07. 13:56 Apple, iOS 1 db 270

siri-ios9

A Creative Strategies által napvilágot látott egy új felmérés, melyben sajnos csak az amerikai iPhone tulajok szokásait vizsgálták meg. Azonban ha beérjük az ő adataikkal, akkor elmondható, hogy az amcsi iOS felhasználók csupán három százaléka használja a publikum előtt is Siri-t, a virtuális asszisztenst.

Nem egészen kitüremkedő arány ez, hiszen három százalék az majdnem egyenesen arányos a semmivel. Viszont ha a dolgok másik oldalát nézzük, akkor a felhasználók 98 százaléka használta már a virtuális segítőnket, míg a maradék 2 nem. Ha tovább bontjuk a számokat, akkor meglepetésszerűen 62 százalékos részesedéssel bírnak, akik kocsiban szokták segítségül hívni, míg 39 százalék használja az otthonaikban, illetve csupán 1,3 százalék szokta a munkahelyén egyaránt igénybe venni Siri segítségét.

Végezetül kiderült, hogy az iOS felhasználók kétharmada nyaggatja Siri-t alkalomszerűen, ami még viszonylag jó aránynak számít. Ennél már csak az lenne érdekesebb, ha az Apple szoftverét a piacon lévő többihez hasonlítanánk, de erről sajnos most nem készült felmérés. Talán legközelebb.

Ha végre magyarul is beszélne Siri, akkor ti mennyire használnátok nagy előszeretettel?

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Hozzászólások száma: 1 db

  1. Tóth Márk - 2016.06.07. 19:48

    Jó kérdés. Tudod, én így, hogy csak angolul is beszél a Siri, kitűnően tudom használni.
    De, ha magyarul beszélne, akkor lenne a legjobb.
    De angolul beszélés ide, vagy oda, akkor is, ha kérek tőle valamit, rögtön, Pl.:, ha egy éttermet keresek, hiába angolul beszél: rögtön a közelemben lévő Magyar éttermeket ajánlja fel.

Szólj hozzá Te is!