Nagyobb mértékű frissítés vár az iPhone 7-re, mint gondolnánk

HusztiD 2016.06.02. 11:57 iPhone, Kiemelt hírek, Pletykák 2 hozzászólás 1 520

gsmarena_003-e1458000098860

A TendForce  nem olyan régen arról adott hírt, hogy milyen lehet az ősszel érkező iPhone 7. Az ellátási láncból származó információtömkelegből zömében olyan dolgok derültek ki idézőjelesen, amelyről már eddig is tudtunk, azonban vannak kisebb apróságok kiegészítésként.

A beszámoló alapján idén rendes iPhone frissítésre számíthatunk, ami azt jelenti, hogy külsőben nem teljesen lesz olyan, mint a jelenleg piacon lévő iPhone 6s. Elviekben ez is a már jól megszokott két méretben fog piacra kerülni, s kibővített tárhellyel, illetve dupla szenzoros kamerával lesz felvértezve, azonban a kijelzőt illetően nem számíthatunk újdonságra – ergo még nem lesz OLED panel.

Amennyiben igazak a mostani szóbeszédek, akkor az almás telefonok közül az iPhone 7 lesz az első olyan almás készülék, ami 3 GB RAM-mal fog piacra kerülni. Ha pedig háttértár, akkor szintén idézőjelesen megtudhattuk azt is, hogy az Apple mérnökei erőteljesen agyalnak azon, hogy mi legyen: lépjenek egy szintet vagy nem. Ha lépnek egyet, akkor nem lesz többé 16 GB-os modell, sem pedig 64-es, így 32-es lesz az alap, amit a 128-as követ, illetve az iPad-hez hasonlóan szintén bemutatkozhat a 256 GB-os kiadás.

iPhone-71-640x336

Ahogyan pedig már korábbi pletykák szóltak, elvileg csak az 5,5 colos Plus modell kapja meg a dupla kamerás rendszert, míg a kisebbik csak standard egységgel kerül forgalomba. Nem mellékesen a forrás megjegyezte, hogy az OLED kijelzők még ugyan nem mutatkoznak be, de a következő évben lesz az iPhone 10. évfordulója, így az Apple akkorra tervezi lecserélni a még jelenleg használatos LCD paneleket.

Hogy ezekből mi lesz igaz, vagy mi nem, azt egyelőre nem tudjuk. A pletykák zöme erről szólt már az elmúlt hónapok folyamán is, így nem kizárt, hogy valamennyi állítás bejöhet, de ezt nyilván csak szeptember alkalmával fogjuk megtudni.

Milyennek kellene lennie az iPhone 7-nek ahhoz, hogy lenyűgözzön titeket?

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

2 hozzászólás

  1. Valaki - 2016.06.02. 15:32

    2x ekkora akku, fast charging, új kijelző, jobb autofokusz és makró, hivatalos vízállóság, bluetooth és nfc kapcsolat bármivel.

  2. Alnus - 2016.06.02. 22:24

    Csak bízzunk benne nem így fog kinézni, mert ez szánalmas:(

Szólj hozzá Te is!