Újabb képeken az állítólagos iPhone 7 hátlapja

HusztiD 2016.05.27. 14:55 iPhone 4 hozzászólás 588

iphone-7-protruding-camera1

Oké, kezd már kicsit sok(k) lenni, ami az elmúlt napokban történt, hiszen szinte mindig ki-ki szivárgott egy-egy állítólagos iPhone 7 hátlap. Ezúttal szintén ez történt, melyet ismételten a kínai Weibo oldalra rakott fel egy felhasználó, aki állítása szerint tényleg a valós telefon hátlapja látható – bár érdemes megjegyezni, hogy eddig mindegyik kiszivárgás az “állítólagos” iPhone 7 egy komponense volt.

Természetesen mint mindig, ezúttal sincs igazolva a kép hitelessége. Feltehetően egy újabb olyan kópiát látunk, amihez talán semmi köze nem lesz a végleges telefonnak. Esetleg egy prototípus hátlapja is lehet, mert nyilván az almások több verzióval készülnek.

Na de milyen eltérés van az új képen? Szemmel látható, hogy a középen átmenő antennacsík már eltűnt, ami a pletykáknak megfelelően a telefon alsó és felső szélein fut végig. Valamint szemmel jól kivehető, hogy itt már egy sokkal nagyobb szenzor kapott helyet, így amennyiben ténylegesen egy ilyen modellt dob piacra az almás vállalat, akkor biztosak lehetünk, hogy eléggé erőteljesen rágyúrtak a kamerára.

iphone-7-protruding-camera2

Hogy ilyen lesz-e a dupla kamerás rendszer? Lehetséges, mivel helymegtakarítás miatt könnyebb a helyen spórolni, mintha két külön lencsét tennének bele.

Lassan pedig ideje lesz készülni, ugyanis június 13-án az Apple vezetői bemutatják az OS X 10.12 és iOS 10 párosát, ami mellett még egy új tvOS és watchOS is helyt kaphat.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

4 hozzászólás

  1. Alnus - 2016.05.28. 10:43

    Ez a hátlap iszonyat csúnya. Nem hiszem el, hogy ilyen gagyit adjon ki az Apple.
    Jó a 6-sora is ezt mondtam:( Eladtam a 6-ost én nem égetem magam ilyen ronda túlárazott telefonnal. Megrendeltem egy szép kínai telefont hatod áron.
    Kiváncsi leszek az új iphone-ra, de, ha ez is ilyen gagyi lesz mint a 6 akkor nem váltok vissza. Ezt veheti ultimátumnak is Tim és csapata…

    • Mustaros - 2016.05.31. 13:35

      Hatod áron??
      Számoljunk csak kicsit.. szóval kb 180e ért vetted a i6-tot , aminek a hatoda 30e szép magyar forint.. vagyis a 30e ft-os kínai telefon az ideális alternatíva neked.. hm.. gratulálok..
      Mielőtt ilyeneket írsz , szerintem gondolkodj.

      ui : no offens

  2. H@m! - 2016.05.29. 10:50

    4s ota mindig szidja mindenki az iphone kinézetett. Felesleges. Kiadják mi meg megveszük és megszokjuk. Ennyi

  3. Patrik - 2016.05.29. 13:55

    “nem égetem magam ilyen ronda túlárazott telefonnal. Megrendeltem egy szép kínai telefont hatod áron” :DD akkor használd egészséggel, senki sem mondta hogy kötelező iPhone-t használni.

Szólj hozzá Te is!