Mostantól Szingapúrban is elérhető az Apple Pay

HusztiD 2016.05.26. 11:57 Apple, Egyéb 0 db 113

singapore-apple-pay

Újabb országgal bővült az Apple Pay támogatottsága, hiszen mostantól a szingapúriak is élhetnek az almás fizetési szolgáltatással. A hivatalos információk szerint a helyi 5 legnagyobb bank szárnyai alatt érhető el az Apple Pay, amin belül a Visa és MasterCard kártyával rendelkezők jártak jól.

Az ügy kapcsán a Straits Times-nak az Apple Pay szekcióért felelős alelnöke, Jennifer Bailey nyilatkozott, aki nagyon örült, hiszen elmondása alapján az országban most már nyugodtan otthon hagyhatják a pénztárcájukat a felhasználók, hiszen a szolgáltatásuk által eléggé sok helyen vásárolhatnak. Az Apple Pay egyelőre nem működik a Citibank, HSBC, ANZ és Maybank pénzintézetekkel, azonban Jennifer elmondása szerint rajta vannak az ügyön, hogy minél több partnert keressenek.

Sajnálatos módon ez amolyan semmis hír számunkra, hiszen nem sokunkat fog érinteni az alábbi hír. Viszont remélhetően hamarosan hozzánk is elérkezik a szolgáltatás, s mi is kiélvezhetjük azt.

Ti hogy vagytok vele? Ha nálunk is elindulna az Apple Pay, akkor milyen rendszerességgel használnátok? Vagy maradnátok inkább a jó öreg készpénznél?

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!