Minden eddiginél jobban felkészül az iPhone 7 rajtra az Apple

HusztiD 2016.05.24. 09:50 iPhone, Kiemelt hírek 5 hozzászólás 3 796

iPhone-71-640x336

Az Economic Daily News legújabb értesülései szerint az Apple meglehetősen pozitívan készül az iPhone 7 modellek fogadtatására, hiszen a jelenlegi szóbeszédek alapján 72-78 millió darabot szeretnének legyártatni a 2016-os évvel bezárólag. Na ez az érték egyként sokkal magasabb, mint amit az elemzők átlagban becsültek.

Mi több, ezek a számok arra elegendőek, hogy minden eddiginél nagyobb rajtra készüljön az Apple, ugyanis az ezt megelőző években sosem tudtak ennyinél több telefont legyártani a csúcsmodellekből az adott év végéig. Természetesen az, hogy sokkal több telefont gyártanak le, még nem garantálja, hogy el is adnak belőle ennyit, viszont ilyen mennyiségnél nem kell több hetet várniuk a megrendelőknek, mint ahogyan az lenni szokott (főleg mikor 4-6 hét a szállítási idő).

Ugyanakkor mire adhat következtetést ez a dolog? Mondjuk akár arra is, hogy Tim és csapata kellemes meglepetést okoz és egy merőben másabb iPhone-t dob piacra, mint amelyekről az elmúlt hónapok folyamán már hallhattunk. Bár ez is egy olyan dolog, amit szeptemberig nem fogunk biztosan megtudni, de feltehetően ezúttal sem nyúlnak mellé az almások.

Apple-iPhone-7-concept

Természetesen az iPhone 7 gyártásáért főként a Foxconn fog felelni, azonban a hírek szerint a Pegatron sorosan a nyomában lesz, hiszen ők egyaránt segédkeznek a telefonok gyártásában. És mit várhatunk az iPhone 7 kapcsán? Igazából egy rakás dolgot, melyből már egy jó párat összeszedtünk az előző hétvége folyamán.

A kérdés már csak az, hogy vajon az iPhone 7 megjelenésével képes lesz valamelyest megállítani az Apple a visszaeső eladásokat? Mit gondoltok?

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

5 hozzászólás

  1. Krisztián - 2016.05.24. 10:11

    Szerintem csökkenni fog, de a 7S (vagy ahogy majd nevezik a következőt) megint siker lesz. Nem számítunk nagy dobásra. Mire az Apple észrevette h valamit villantani is kéne, már elkészült a 7 terve, de a következőre vélhetőleg gatyába rázzák magukat.

  2. Zoli - 2016.05.24. 13:01

    Ja. Mindig a következô utàni a jobb, hogy megmaradjon a vágy, meg az álom.
    Semmit nem tudunk errôl sem, de majd a következô, az a tuti.
    Itt megállás lesz, mert a telefonok tudása már kevés, hogy nagy vàltozàst hozzon. Tudsz telefonálni, internetezni, fènykèpezni meg tèrkèp progikat futtatni.
    Ezt mindegyik tudja ma már, ès ha nem elég a minôsèg, nem a telefont cserèled le, hanem beszerzel egy profi dolgot belôle.
    Csak a marketing az, ami elhiteti velünk, hogy az új jobb, és nekünk ez kell! Ennyi.

  3. Fehérsólyom - 2016.05.24. 15:34

    Apró dolgokon függene sok, amik valóban a használatot segítik. Pl. Android 5-ösön is csak most sikerült újra megoldanom azt hogy egy ujjsuhintással válthassak taskot. Szövegszerkesztésnél még mindig mindenhol kínlódás egy betű mögé állni pontosan és azután törölni-javítani. Egy kép kivágásánál még mindig nem jött rá senki, hogy ha megáll az ujj vagy a stílus egy helyben mondjuk fél mp.-ig akkor ha ezután felemeljük az ujjunkat, akkor a felemelkedésből származó kis pontatlanságot okozó elmozdulást törölni kell az értelmezendő mozdulatok közül.

  4. Alnus - 2016.05.24. 17:24

    Komolyan kérem a szerkesztőket, NE mutassak eztán a felső képet többet.
    Undorító, olyan mintha öreganyám punnnnnaandragja lenne:))

  5. Divorz - 2016.05.25. 05:43

    Vajon mi újat lehet alkotni egy 6S után?

Szólj hozzá Te is!