Másfél éven belül megnyitja kapuit az első három Apple Store Indiában

HusztiD 2016.05.19. 11:57 Apple 0 db 75

apple-store-2

A hét elején Tim Cook nem csak Kína felé vette az útirányt, hiszen nem sokkal később meglátogatta Indiát is, ahol az ország miniszterelnökével találkozott. Az utóbbi időben nagyon sokat olvashattunk az Apple és India párkapcsolatáról, hiszen az almások erőteljesen célba vették. Méghozzá olyannyira, hogy a Foxconn hamarosan új gyárakat épít az országban.

A FactorDaily egy anonim, de megbízható forrásra hivatkozva tudja, hogy Indiában az elkövetkezendő 18 hónap folyamán három új Apple Store-t nyit az Apple. Hivatalos megerősítés erről még nem érkezett, de a jelenlegi információk szerint Delhiben, Bengaluruban és Mumbaiben nyílnak meg az első almás boltok. És ez pont összefügg a múltkori Foxconnos hírünkkel, ugyanis mint az köztudott, Indiában csak akkor nyithat egy vállalat saját boltot, ha az ő országukba viszik a tevékenységük egy részét. Ergo ha munkát adnak az indiai lakosok számára.

Nem mellesleg ha már itt tartunk, akkor érdemes megemlíteni, hogy a következő Apple Store-t San Franciscóban, a Union Square-nél nyitja meg az Apple május 21-én, helyi idő szerint reggel 10 órakor.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!