Kiszivárgott képek bizonyítják Siri eljövetelét OS X 10.12-re

HusztiD 2016.05.19. 13:56 OS X 0 db 245

sirifullmac2

Korábban pletykaszinten már felmerült, hogy az idei OS X 10.12 egyik nagy újdonsága Siri debütálása lesz. iOS-en már több, mint négy éve szolgál minket készséggel kedvenc virtuális asszisztensünk, azonban idáig az Apple valamiért nem tette elérhetővé OS X alatt.

A MacRumors egy meg nem nevezett, ám megbízható forrásból tudja, hogy az OS X 10.12 egyik nagy lövése a Siri bemutatkozása lesz. Ehhez pedig rögtön kaptunk két képet is, amelyek ezt igazolják. Az elsőn a dock-on lévő Siri ikon látható, míg az alatta lévőn a menu bar-on helyt kapó Siri felirat van a Spotlight kereső mellett.

16931-14035-sirimac-macrumors-l

A hírek szerint az OS X-es asszisztensünk a legújabb iPhone modellekhez hasonlóan rendelkezni fog a Hey Siri funkcióval, ami által bármikor elérhetjük őt. Elviekben ez a lehetőség alapból nem lesz bekapcsolva, de a beállításokon belül engedélyezni kell, s utána bármikor előcsalogathatjuk asszisztensünket egy Hey Siri felkiáltás által.

Az OS X 10.12-őt az iOS 10-zel karöltve mutatja be az Apple az idei WWDC konferencián, amely június 13-án veszi kezdetét.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!