Lézeres autófókusz funkciót kaphat az iPhone 7

HusztiD 2016.05.18. 16:43 iPhone 1 db 410

iphone-7-leaked-images

Az elmúlt hetek folyamán már több állítólagos iPhone 7 kép, tervrajz, avagy annak egy komponenséről került fel kép a világhálóra. Ezúttal is hasonló történt, hiszen a kínai Weibo oldalra egy felhasználó feltöltötte az állítólagos iPhone 7 hátlapját, ami szinte egy az egyben megegyezik azzal, amit a korábbi pletykák állítottak.

A képen három szembetűnő dolog van. Az egyik, hogy a telefon hátlapján minimalizálva van az antennacsík, ami által csupán a telefon alsó és felső részének szélein van csíkozás. A másik dolog, hogy még mindig kiemelkedik a kamera, pedig korábban több pletyka is azt állította, hogy idén megszabadul kaliforniai vállalat a kitüremkedő lencsétől. Végezetül pedig a legszembetűnőbb dolog az, hogy a kamera és a vaku között összesen két aprócska lyuk kapott helyet.

Ugyebár a jelenleg piacon lévő iPhone 6s modelleken is látható egy apró lyuk, ami lényegében egy mikrofon. Itt pedig rögtön kettő van, ami az egyik Weibo-s felhasználó állítása szerint azért van, mivel a második a lézeres autófókuszt funkciót fogja szolgálni. Elvileg ezáltal sokkal jobbak lesznek az alacsony fényviszonyok mellett készített képek, illetve sokkal gyorsabban fog maga a készülék fókuszálni.

Természetesen még ezt se vegyétek készpénzre, ugyanis mint láthatjátok, szinte heti szinten hallhatunk mindig valamilyen újdonságot az iPhone 7-ről. Ahogy egyre közelebb kerülünk a bejelentéséhez, úgy fogunk egyre többet és többet olvasni róla. Mindenesetre mi nagyon kíváncsiak vagyunk, hogy mivel rukkol elő idén az Apple.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Hozzászólások száma: 1 db

  1. Krisztián - 2016.05.19. 08:56

    Alacsony fényviszonyok mellett miért is lesz jobb a képminőség egy autofokusz miatt?

Szólj hozzá Te is!