Okos szörfdeszkát mutatott be a Samsung

HusztiD 2016.05.17. 15:56 Egyéb 0 db 109

3059685-inline-i-3-newest-galaxy-prototype-is-a-smart-surfboard

Képzeld el, hogy a Samsung főhadiszállásán egy csoportos megbeszélésen veszel részt. Megkérnek téged, hogy állj elő valamilyen fantasztikus Galaxy S7 kiegészítővel. Mivel a legtöbb jó ötletet már elsütötték előled, így kezded kicsit komolytalanul venni a dolgokat, s poénból elképzelsz egy okos szörfdeszkát. Na valami ilyesmi történhetett most a Dél-koreai óriásnál.

Mint azt már nagyon jól tudjuk, a vállalat legújabb csúcsmodellje, a Galaxy S7 teljesen vízálló, így értelemszerűen erre mentek rá a koreaiak. Elképzeltek egy olyan okos szörfdeszkát, amely segíti a sportolók életét, hiszen amikor kint vannak egyedül a vízen, akkor semmilyen kapcsolatuk nincs a külvilággal. A Galaxy Surfboard-nak köszönhetően ez másképp van, hiszen magába a deszkába könnyedén behelyezhetjük az S7-et, ami által minden fontosabb értesítést megkapunk az edzőnktől, illetve másoktól.

Nem rossz az elképzelés, de igazából itt jön a kérdés, hogy mégis mi értelme egy ilyen kiegészítőnek? Nem veszélytelen sport a szörfözés, azzal pedig, hogy folyamatos figyelemeltereléseket kap az ember, csak az esélyeit rontja. Mégis ki az, aki inkább a deszkáját figyelné ahelyett, hogy szörfözne egy jót?!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!