Mostantól OS X-en is elérhető a WhatsApp

HusztiD 2016.05.12. 11:55 Mac, OS X, Programok 0 db 303

screen-shot-2016-05-10-at-8-29-57-pm

A népszerű üzenetküldő szolgáltatás, a WhatsApp nem olyan régen bejelentette, hogy megérkezett az első OS X-re szánt kliensük. Az információk szerint hasonló ez, ahogyan az Apple járt el az iMessage-el: ugyanúgy elérhetőek a korábbi beszélgetéseink mind a mobil és Mac platformon, hiszen a szolgáltatás folyamatosan szinkronizálja a legújabb beszélgetéseinket a készülékek között.

Természetesen nem csak egy mezei OS X portról van szó, hiszen a WhatsApp OS X-es változata támogatja az értesítéseket, a billentyűzet parancsokat és még sok egyéb hasznos dolgot. Maga a csevegőszolgáltatás egyre nagyobb népszerűségre tett szert az utóbbi hónapok folyamán. Egy évvel ezelőtt még csupán 700 millió aktív felhasználója volt, idén azonban már egymilliárd fölé emelkedett ez a szám. Sőt, nem olyan régen még arról is beszámoltunk, hogy a brazilok bepipultak az alkalmazás fejlesztőire, hiszen egy rendőrségi ügy kapcsán nem adták meg a szükséges hozzáférést, így három napra tiltották.

Aki telefonon nagy előszeretettel használja az alkalmazást, az biztosan szeretni fogja Mac-en is, így aki kedvet kapott hozzá, az a vállalat hivatalos oldaláról ingyenesen letöltheti. Amint letöltöttétek az asztali klienst, úgy nyissátok meg a telefonotokon az alkalmazást, hiszen egy megadott QR kód segítségével szinkronizálj össze a szolgáltató az adatokat a készülékeiteken.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!