Kanadában egyre népszerűbb az Apple Pay

HusztiD 2016.05.11. 15:56 Apple 0 db 133

apple-pay-iphone-6

Valamivel több, mint fél éve indult útjára Kanadában az Apple Pay, azonban első körben csak azok használhatták, akiknek American Express bankkártyájuk volt. A kanadaiak kedvére ez most változott, ugyanis a helyi 5 főbank közül kettő csatlakozott az Apple fizetési szolgáltatásához.

Ezúttal a Royal Bank of Canada és a Canadian Imperial Bank of Commerce vette szárnyai alá az almás technológiát, ugyanakkor érdemes megemlíteni két kisebb pénzintézetet, az ATB Financialt és a Canadian Tire Financial Servicest. Ezáltal sokkal több ember számára lesz elérhető a fizetési eljárás, hiszen az ország vezető bankjairól beszélünk. Sajnos egyelőre nem köztudott, hogy milyen eredményeket ért el az Apple Pay Kanadában, de remélhetően a jövő hónapban megrendezésre kerülő WWDC 16 konferencián már hallhatunk róla egy-két szót.

Arról pedig szintén nem tudunk semmit, hogy hozzánk Magyarországra mikor érkezik el az almások fizetési szolgáltatása. Reméljük, hogy minél hamarabb, de ez persze csak az Apple-ön fog múlni.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!