Mégsem kap Smart Connector-t az iPhone 7

HusztiD 2016.05.09. 11:53 iPhone 0 db 460

Screen-Shot-2015-09-09-at-1.19.20-PM-1

Még március folyamán jött az első olyan pletyka, amely arra hivatkozott, hogy az iPad Próban bemutatott Smart Connector-t is megkapja az iPhone 7 a dupla kamerás technológia mellett. Nem kellett sokat várni, hiszen rá egy hónapra elvileg kiszivárgott az új telefon tervrajza, amin szintén ott volt az új szabvány.

Ezúttal a japán Macotakara számolt be arról, hogy téves az infó, ugyanis az ősszel érkező új iPhone nem fogja megkapni a Smart Connector-t. Az új csatlakozónak köszönhetően különféle perifériákat és hasznos kiegészítőket társíthatunk a tablethez, azonban hogy a telefonnál mi célt szolgált volna, az pontosan nem tudott. Egy telefonhoz nyilván nem vesznek fizikális billentyűzetet az emberek, de vélhetően olyan tokok vették volna ennek hasznát, amelyek beépített akkumulátorral rendelkeznek, hogy közben töltsék a készüléket.

Mivel ez is csak egy újabb pletyka, ezért érdemes kellő óvatossággal kezelni a mostani híreket. Vélhetően szeptember folyamán jelentik be az új telefont, így addig még különféle szóbeszédek áradatairól fogunk hallani.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!