Ígéretes változásokat jelenthetnek be az Apple Music kapcsán az idei WWDC-n

HusztiD 2016.05.06. 09:55 Apple Music 0 db 100

apple-music

A Bloomberg beszámolója szerint az Apple az idei WWDC konferencián egy teljesen új Apple Music szolgáltatást mutat be. Az oldal információi alapján az almások teljesen felpezsdítik a jelenlegi alkalmazást, illetve ahogyan ők mondják, sokkalta intuitívabb lesz.

Az Apple-nél jártas, ám meg nem nevezett informátorok szerint egyelőre nem publikusak a pontos újítások, azonban a vállalat egy sokkalta jobb integritást tervez bevezetnia streaming szolgáltatás és a tényleges letöltések között, ami mellett tovább bővítik az online rádiót. A híresztelések szerint az Apple jelenleg még mindig azzal küzd, hogy az iTunes alapú letöltést és magát a streaming szolgáltatást hozza egy kalap alá. Pontosabb információk nem derültek ki ennek kapcsán, de feltehetően egy olyan eljárást/rendszert szeretnének bevezetni, ami sokkal átláthatóbb, illetve felhasználóbarátibb.

Elvileg Robert Kondrk és a Nine Inch Nails örökös frontembere Trent Reznor felügyeli ezeket a változásokat, ami mellett még Jony Ive egyaránt befigyel Iovine és Eddy Cue társaságában. Elvileg nem csak úgy grafikus interfészt, de néhány új funkciót is kapunk az Apple Music-on belül. Ilyen lehet például a dalszövegek automatikus betöltése, így ha kíváncsiak vagyunk egy-egy szövegre, akkor azután nem kell majd külön utánajárnunk – korábban ha iTunes-on belül beállítottunk egy zeneszámhoz dalszöveget, akkor azt is megjelenítette a telefon, szóval biztos valami hasonló megoldásra számíthatunk ezúttal is.

Hogy mi sül ki az egészből, azt a következő hónap közepén tudhatjuk csak meg, már amennyiben igazak a mostani hírek. Az Apple idén június 13-i héten tartja a szokásos konferenciáját, ahol nem csak a megújult Apple Music-ról eshet szó, hanem a legújabb szoftverekről, mint az iOS 10, OS X 10.12, watchOS 3 és a tvOS 10.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!