A Facebookhoz hasonlóan üzleti funkcióval bővül az Instagram

HusztiD 2016.05.05. 13:54 Egyéb 0 db 181

igbusiness

Az értesülések szerint hamarosan jönnek az üzleti profilok Instagramra, hiszen az utóbbi időben nagyon elszaporodtak az olyan felhasználók, akik csak a reklámozásból éltek. A profilokon egy rakás elérhetőség van, illetve sokszor zavaró tud lenni a jelenség. Na erre érkezik a megoldás, hiszen apróbb funkciókkal bővül a közeljövőben a közösségi alkalmazás.

Aki például üzleti profilt hoz létre, annak már nem kell az említett módon mindent teleraknia különféle linkekkel, hiszen megjelenik a Contact funkció a Követés mellett. Ha ezt választjuk, akkor két lehetőséget kínál fel az alkalmazás: az egyik, hogy megadja az adott profil emailjét, a másik pedig, hogy megmutatja a vállalat pontos címét. Kisebb újítás ez, azonban sokkalta átláthatóbbak lesznek a profilok, akik csak reklámozni szeretnék saját termékeiket.

Az információk alapján egyelőre még csupán páran tesztelik az új funkciót, de hamarosan az szélesebb körben is elterjedt lesz. Illetve a TechCrunch beszámolója szerint az elkövetkezendő hónapok folyamán további újítások várhatóak ezen a téren.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!