A BMW és Daimler visszautasította az Apple-t a Project Titan kapcsán

HusztiD 2016.04.21. 17:53 Apple, Kiemelt hírek 2 hozzászólás 325

apple-car-1

Az elmúlt napok folyamán már olvashattunk az Apple Car-ról, hiszen akkor kiderült, hogy akár Ausztriában gyárthatják le az elektromos autót a Magna által. Ezúttal szintén egy német magazin, a Handelsblatt számolt be a legújabb hírekről, melyek szerint a kaliforniai vállalatnak nem igazán sikerül partnert találnia.

Elvileg az Apple már találkozott a Daimler és a BMW vezetőivel, hogy a már egy ideje szóban forgó Apple Car projektjéről beszéljenek egy kicsit. A legújabb infók szerint az Apple erős iCloud integritást akar a kocsiba, ami a két német vállalat számára nem tetszik. Ebből adandóan nem találnak partnert a kaliforniaiak, ugyanis a gyártók nagyobb teret szeretnének kapni, azaz nem szeretnék ha egy felhő alapú szolgáltatást lenne az autó szíve-lelke.

Korábban olvashattunk a BMW és Apple kapcsolatáról, ugyanis már akkor azt csicseregték a madarak, hogy nem jött össze az alku. A legújabb hírek ezt alátámasztják, azonban a már említett Daimler is visszautasította őket első körben a meg nem nevezett források alapján.

AppleCarFront34_v003-780x439

Tavaly egyébként volt egy olyan pletyka, miszerint az almások egy olyan elektromos autót szeretnének legyártatni, ami a BMW i3-as modelljén alapszik. Hogy ennek köszönhetően mi lesz a továbbiakban, azt pontosan nem tudni, de lehetséges, hogy a Magna lesz az almások segítségére.

Nem csoda, hogy az Apple egy tapasztalt partnert szeretne maga mellett tudni, hiszen az autógyártásban még egy cseppnyi tapasztalatuk sincs. Ha minden igaz, akkor a tervek szerint 2019/20 környékén szeretnék bemutatni az Apple Car-t, de addig pletykák százait fogunk hallani a Project Titant illetően.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

2 hozzászólás

  1. Alnus - 2016.04.22. 07:07

    Naná, hogy visszautasította. Az Apple mindig mások hatan gazdagszik.
    Lásd Kína foxcon es társaik.

  2. S - 2016.04.24. 08:31

    Mi? Mindenki mások rovására gazdagszik..! Te nem érzed ezt mindenhol?!

Szólj hozzá Te is!