Leghamarabb júliusban érkezhetnek az újragondolt MacBook modellek

HusztiD 2016.04.19. 15:55 Mac 1 db 227

main

A madarak csicsergése szerint leghamarabb az idei év második felében érkezhetnek a már egy ideje várt MacBook frissítések. Az Apple nagyjából évente frissíti a MacBook modelleket, amelyre legutóbb tavaly tavasszal került sor. Jogosan hihetnénk, hogy az elkövetkezendő hetek folyamán megérkeznek a 2016-os masinák, azonban a Digitimes értesülései szerint erre leghamarabb csak júliusban kerülhet sor.

A forrás szerint még az sem kizárt, hogy az idei WWDC-n már bemutatják őket, de erre csak akkor van esély, ha az Apple képes utolérnie magát. Elvileg ezúttal az Amphenol segít a laptopok komponensének legyártásában – többek között ők szállítanak le a Microsoftnak is a Surface tableteket illetően.

A jelenlegi hírek alapján az almás dizájnerek kicsit  változtatnak a gépek küllemén – már ami a mezei MacBook-ot illeti. Sőt, elvileg még az sem kizárt, hogy idén ezeknél a gépeknél szintén bemutatkozik a rozéarany szín. Ha pedig minden igaz, akkor az Apple tanult a hibájából, s idén már nem csak egyetlen egy USB C porttal kerül a piacra a noti, hanem egyenesen kettővel, ami a készülék másik oldalán kaphat helyet.

Ha pont MacBook vásárlás előtt álltok, akkor érdemes lehet kivárni az elkövetkezendő heteket, hiszen amennyiben tényleg 2 hónap múlva mutatkoznak be az új gépek, akkor célszerűbb lesz már azt megvenni. Esetleg várni is lehet kicsit, hogy a jelenlegi modellek árai zuhanjanak egy kicsit.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Hozzászólások száma: 1 db

Szólj hozzá Te is!